Πίσω από το Πρόσωπο

πορτραίτο παιδιού
· Εκθέσεις · Μυτιλήνη // Δημοσίευση: 21 Mar 2015

έκθεση φωτογραφίας του Άκη Δουζλατζή στη Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης

Η Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης παρουσιάζει την Δευτέρα 23/03/2015 και ώρα 07:30 μμ την έκθεση φωτογραφίας του Άκη Δουζλατζή με τίτλο «Πίσω από το Πρόσωπο», στον εκθεσιακό χώρο της, Πιττακού 15.

«Κάθε πρόσωπο έχει μια ιστορία να πει.
Κάθε άνθρωπος έχει μια ιστορία να αφηγηθεί.
Κάθε χαρακτηριστικό του προσώπου, έχει κάτι να αποκαλύψει...
κάτι πραγματικό...κάτι φανταστικό...
Οι εικόνες που παρουσιάζονται εδώ, αποτελούν κομμάτι ή όχι κάποιου project, που σκοπό έχει να αφηγηθεί την ιστορία πίσω από το πρόσωπο»

O Άκης Δουζλατζής είναι πολυβραβευμένος Έλληνας φωτογράφος 1ης γενιάς, με ειδίκευση στην φωτογραφία γάμου & πορτραίτου. Είναι μέλος σε μερικούς από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους οργανισμούς όπως στο WPPI (U.S.A), SWPP (London UK), μέλος του AWP (Awarded Wedding Photographers) και WPS (Wedding photography Select). H δουλειά του έχει φιλοξενηθεί στα μεγαλύτερα περιοδικά του χώρου όπως “Rangefinder” magazine, “In my Bag” (the only Greek), Photobussines Weekly, “K” magazine και άλλα. Το 2011 η δουλειά του φιλοξενήθηκε στο λεύκωμα AL-THANI 2011 Limited Edition Book και το 2013 απέκτησε τον τίτλο “Associate of WPPI” (Wedding & Portrait Photographers International). Τα δύο τελευταία χρόνια, οι εικόνες του έχουν βραβευτεί από τουλάχιστον 15 διαφορετικές διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο.