Έκθεση των τμημάτων φωτογραφίας των ΚΔΒΜ

αφίσα έκθεσης
· Εκθέσεις · Αθήνα · Χαϊδάρι // Δημοσίευση: 25 Μάιος 2015

ομαδική έκθεση φωτογραφίας των τμημάτων φωτογραφίας των Κέντρων Διά Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) Χαϊδαρίου, Φολεγάνδρου, Περιστερίου, Αιγάλεω, Αγ. Βαρβάρας

Τα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης αποτελούν μονάδες εκπαίδευσης ενηλίκων που διοργανώνουν δωρεάν μαθήματα για ενήλικες, τα οποία υλοποιούνται ύστερα από πρόταση των αιτούντων δήμων και την έγκριση του ΙΝΕΔΙΒΙΜ. Αυτές οι εκπαιδευτικές δράσεις περιλαμβάνουν ποικιλία αντικειμένων, μεταξύ των οποίων είναι και τα μαθήματα φωτογραφίας, διάρκειας 25 ωρών.

Μέσα στο 2015, τα ΚΔΒΜ Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Περιστερίου και Χαϊδαρίου διοργάνωσαν δια ζώσης μαθήματα φωτογραφίας και το ΚΔΒΜ Φολεγάνδρου εξ’ αποστάσεως μαθήματα φωτογραφίας, στο τέλος των οποίων, ο κάθε εκπαιδευόμενος είχε ετοιμάσει μία ενότητα φωτογραφιών (σχετικά e-λευκώματα υπάρχουν στην ιστοσελίδα: www.satoglou.gr/kdvm).

Μέρος αυτών των ενοτήτων θα παρουσιαστεί στην ομαδική έκθεση φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 27 έως και την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015, στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Χαϊδαρίου.
Τα εγκαίνια θα γίνουν την Τετάρτη 27 Μαΐου 2015 και ώρα 19:00.

Συμμετέχουν: Μ.Αθουσάκη, Ε.Αλεξανδρή, Α.Αλεξίου, Α.Αμπατζή, Μ.Αρμακόλα, Α.Γιαλού, Φ.Γριμάνη, Α.Καρκατζούλη-Νικολαΐδου, Γ.Κατσαρός, Α.Κοκκόρη, Σ.Κωνσταντοπούλου, Β.Μάντικα, Γ.Μητροπούλου, Β.Μίχος, Σ.Μυριοκεφαλιτάκης, Α.Μωυσίδου, Α.Ξιφαρά, Χ.Παπαθανάση, Κ.Παπαναστασάτου, Γ.Παππά, Σ.Σιδερή, Α.Συργιάννη, Α.Φραγκουλατζής, Κ.Χελιώτης, Β.Ψουρούκης.

Επιμέλεια έκθεσης: Π. Σατόγλου