Ίχνη

αφίσα έκθεσης
· Εκθέσεις · Σαντορίνη // Δημοσίευση: 11 Σεπ 2015

έκθεση φωτογραφίας της Αφροδίτης Αγγελετοπούλου στον εκθεσιακό χώρο της «Εστίας Πύργου Καλλίστης»

Ίχνη...

Το μπλε του ουρανού και της θάλασσας, η κάτασπρη πέτρα, ο ήλιος που εμφανίζεται και χάνεται. Μορφές, σκιές, υφές, καμπύλες, γωνίες, αποχρώσεις. Ένα παιχνίδι γραμμών και σχημάτων ανακατεμένο με χρώμα.....και το φως στη γωνία, παραφυλάει, ανοιγοκλείνει τα μάτια του και αφήνει τα ίχνη του παντού....

Ο Δήμος Θήρας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Εστία Πύργου Καλλίστης» και η Τοπική Κοινότητα Πύργου παρουσιάζουν την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «ΊΧΝΗ» της Αφροδίτης Αγγελετοπούλου, τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:30, στον εκθεσιακό χώρο της Εστίας στην κεντρική πλατεία του Πύργου.

Την έκθεση θα παρουσιάσει ο φωτογράφος Γιώργος Βεντούρης.

Υποστηρικτές: Ventouris Photography, Γιάννης Χονδρογιάννης - ixo foto
Χορηγός: Francos Café, Pyrgos

Η Αφροδίτη Αγγελετοπούλου γεννήθηκε στην Πάτρα το 1975. Το ταξίδι της στο κόσμο της φωτογραφίας ξεκίνησε στα τέλη του 2010. Ασχολείται με την φωτογραφία ερασιτεχνικά, έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια φωτογραφίας και έχει αποσπάσει διακρίσεις σε φωτογραφικούς πανελλήνιους διαγωνισμούς. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις και έχει παρουσιάσει 2 ατομικές. Όταν βρίσκεται πίσω από τον φακό προτιμά να αποτυπώσει στιγμές από την καθημερινότητα των ανθρώπων και γενικά την μοναδικότητα της κάθε στιγμής.