Φωτοψυχοθεραπευτικό Σεμινάριο

κούκλα βιτρίνας λουσμένη με φως
· Μαθήματα - Σεμινάρια · Αθήνα // Δημοσίευση: 07 Νοε 2015

24ωρα σεμινάρια Φωτογραφίας και Φωτοθεραπείας

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ-ΨΥΧΟ-ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ

Οι ΦΩΤΟΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ από φέτος αναβαθμίζονται και εμπλουτίζονται με τη Φωτοθεραπείαγια να προκύψουν οι ΦΩΤΟ-ΨΥΧΟ-ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ.

Πρόκειται για 24ωρα επαναλαμβανόμενα συδυασμένα σεμινάρια Φωτογραφίας και Φωτοθεραπείας (photo therapy), κατανεμημένα σε δώδεκα δίωρες ξεχωριστές ενότητες (8 δίωρες ενότητες φωτογραφίας + 4 δίωρες Φωτοθεραπείας).

Απευθύνονταισε άτομα που έχουν ασχοληθεί λίγο έως πολύ με την φωτογραφία και θέλουν να εμπλουτίσουν τις φωτογραφικές τους γνώσεις αφενός, αλλά και αφετέρου να έρθουν σε επαφή με την ψυχοθεραπευτική χρήση του φωτογραφικού μέσου στα πλαίσια της Φωτοθεραπείας -που μοιάζει πολύ με την Eικαστική Θεραπεία (Αrt Therapy)- και προσφέρει με τις τεχνικές της μία αμεσότερη και ευκολότερη διαδικασία για προσωπικές ανακαλύψεις του ψυχικού μας κόσμου και των μυστικών του.

Κόστος120 ευρώ.

Στην πρώτη συνάντηση πριν τα μαθήματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να φέρουν δείγμα φωτογραφικής δουλειάς τους η οποία σε συνδυασμό με μια σύντομη συνέντευξη θα βοηθήσει στην ομοιογένεια των τμημάτων που θα σχηματισθούν.

Όλοι οι συμμετέχοντες στις Φωτο-Ψυχο-ανιχνεύσεις θα εκθέτουν τις φωτογραφίες τους στον εκθεσιακό χώρο του Ορίζοντα Γεγονότων και εάν το επιθυμούν θα εγγράφονται στους Φωτοερευνητές.

Η Πρώτη συνάντηση των ενδιαφερόμενων θα γίνει την Κυριακή 08 Νοεμβρίου 2015, ώρα 17:00, στον πολυχώρο του «Ορίζοντα Γεγονότων» (Κεραμεικού 88 και Πλαταιών, πλησίον σταθμού Μετρο Κεραμεικού).

Επικοινωνία:

Κίμων Αξαόπουλος, καθηγητής Φωτογραφίας | 6932305880 | e-mail: kimon@otenet.gr | FB: https://www.facebook.com/kimon.photopsychophilosoph

Αλεξάνδρα Γεωργίου, Συνθετική Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας | 6945181653 | e-mail: alex.georgiou@yahoo.gr | FB: https://www.facebook.com/public/Αλεξάνδρα-Σάντρα-Γεωργίου