Η Nikon στη Λέσχη Φωτογραφίας Κωνσταντινουπολιτών

αφίσα εκδήλωσης
· Διάφορα · Εξοπλισμός · Αθήνα · Φιλοθέη - Ψυχικό // Δημοσίευση: 24 Νοε 2015

ενημέρωση τεχνολογικών εξελίξεων στην ψηφιακή τεχνολογία και δοκιμή σωμάτων και φακών απο την Nikon στην Λέσχη Φωτογραφίας Κωνσταντινουπολιτών

Η επίσημη αντιπροσωπεία της Nikon -Δ. & Ι. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε.- θα ενημερώσει, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 20:00, τα μέλη της Λέσχης μας για τις τεχνολογικές εξελίξεις στην ψηφιακή τεχνολογία, μαζί με πολλές συμβουλές για την καλύτερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων που έχουν. Ταυτόχρονα θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε κορυφαία σώματα και φακούς που στην εποχή των αγορών μέσω internet είναι δύσκολο να βρείς διαθέσιμα.

Θα έχουμε λίγες, διαθέσιμες θέσεις και για ενδιαφερόμενους που δεν είναι μέλη της Λέσχης μας. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή τηλεφωνικά στο 6944584670 ή στέλνοντας το όνομα & τηλέφωνο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: photo.lesxi.konpol@gmail.com.

 

Λέσχης Φωτογραφίας Κωνσταντινουπολιτών

Ο στόχος της Λέσχης Φωτογραφίας Κωνσταντινουπολιτών είναι να γνωρίσουν τα μέλη της τα μυστικά της σύγχρονης ψηφιακής & αναλογικής φωτογραφίας, τόσο από αισθητική όσο και από τεχνική άποψη και να συμμετέχουν σε μια ενεργή ομάδα φίλων της φωτογραφίας που θα μοιράζεται το κοινό μας πάθος για τη φωτογραφία και θα δραστηριοποιείται με εκδηλώσεις και εκθέσεις φωτογραφίας, φωτογραφικές συναντήσεις, εκδρομές και επισκέψεις σε χώρους με σκοπό την βελτίωση των φωτογραφικών ικανοτήτων.

Η δομή των σεμιναρίων και η δυνατότητα συμμετοχής σε διαφορετικές ομάδες εργασίας γνωστικού επιπέδου, επιτρέπει να ενσωματωθούν στη Λέσχη μας οι ενδιαφερόμενοι οποιαδήποτε χρονική στιγμή από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Ιούνιο κάθε έτους. Ειδικά για τα νέα μέλη υπάρχει τμήμα για αρχάριους.
Για το αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων επικοινωνήστε με τον Χρήστο Κανάκη στο τηλ.: 6944584670 ή με e-mail: photo.lesxi.konpol@gmail.com.