Εισαγωγή στις Βασικές Αρχές της Φωτογραφίας

flyer εκδήλωσης
· Μαθήματα - Σεμινάρια · Λάρισα // Δημοσίευση: 09 Φεβ 2016

σεμινάριο φωτογραφίας από το fmag στο Μύλο του Παππά στη Λάρισα

Το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων ανακοινώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη διοργάνωση φωτογραφικού σεμιναρίου που θα υλοποιηθεί στο Μύλο του Παππά με θέμα «Εισαγωγή στις Βασικές Αρχές της Φωτογραφίας» με εισηγητή τον Ανδρέα Κατσάκο.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση των συμμετεχόντων στις βασικές αρχές της φωτογραφίας, περιλαμβάνοντας κυρίως τις θεωρητικές και τεχνικές γνώσεις που θα βοηθήσουν στην κατανόηση και χρήση της φωτογραφικής γλώσσας, ως μέσο έκφρασης.

Ο κύκλος των μαθημάτων πλαισιώνεται από παρουσιάσεις φωτογράφων, εξωτερικές λήψεις για πρακτική εφαρμογή, ανάθεση ασκήσεων και κριτική ανάλυση των φωτογραφιών που δημιουργηθούν κατά την διάρκεια του εργαστηρίου.

Πρώτη συνάντηση ενδιαφερομένων: Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016, στις 20:30, στο Μύλο του Παππά, (1ος όροφος) Γεωργιάδου 53 στη Λάρισα.
Εγγραφές - Ενημέρωση: Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου και Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 από 20:30 έως 22:00
Έναρξη: Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:30

* Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν για τους ανέργους και φοιτητές (10 θέσεις)
* Η κατοχύρωση συμμετοχής ισχύει για τους δέκα πρώτους που θα στείλουν μέσω email (katsakos@gmail.com) ή θα φέρουν στην πρώτη συνάντηση το σχετικό αποδεικτικό (φοιτητικό πάσο σε ισχύ ή βεβαίωση του ΟΑΕΔ σε ισχύ ότι είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ).

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα χορηγηθεί στους συμμετέχοντες βεβαίωση συμμετοχής

Διάρκεια: 3 μήνες
Περισσότερες πληροφορίες: T: 6944241177, E: katsakos@gmail.com / katsakos@fmag.gr