Εισαγωγή στη Φωτογραφία

flyer εκδήλωσης
· Μαθήματα - Σεμινάρια · Λάρισα // Δημοσίευση: 09 Φεβ 2016

Δωρεάν σεμινάριο φωτογραφίας για παιδιά και εφήβους από το fmag στο Μύλο του Παππά στη Λάρισα

Το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων ανακοινώνει τη διοργάνωση δωρεάν φωτογραφικού σεμιναρίου για παιδιά και εφήβους που θα υλοποιηθεί στο Μύλο του Παππά με θέμα «Εισαγωγή στη Φωτογραφία» με εισηγητή τον Ανδρέα Κατσάκο.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση των μαθητών με την τέχνη της φωτογραφίας, περιλαμβάνοντας κυρίως τις θεωρητικές και τεχνικές γνώσεις που θα βοηθήσουν στην κατανόηση και χρήση της φωτογραφικής γλώσσας, ως μέσο έκφρασης.

Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν μαθητές Δημοτικών Σχολείων (Ε & ΣΤ τάξης), Γυμνασίων και Λυκείων της Λάρισας.
Στο τέλος του σεμιναρίου, το υλικό που θα παραχθεί καθ' όλη την διάρκεια, θα αξιολογηθεί και θα αποτελέσει τον κορμό μιας ομαδικής μαθητικής έκθεσης φωτογραφίας που θα παρουσιαστεί στο χώρο του Μύλου του Παππά.

Πρώτη συνάντηση ενδιαφερομένων: Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016, στις 19:00, στο Μύλο του Παππά, (1ος όροφος) Γεωργιάδου 53 στη Λάρισα.
Εγγραφές - Ενημέρωση: Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου και Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 19;00 – 20:30 στο Μύλο του Παππά, (1ος όροφος) Γεωργιάδου 53 στη Λάρισα
Έναρξη: Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 19:00
Διάρκεια: 3 μήνες
Κόστος: Δωρεάν
Περισσότερες πληροφορίες: T: 6944241177, E: katsakos@gmail.com / katsakos@fmag.gr