Πέτρος Κοτζαμπάσης

flyer εκδήλωσης
· Παρουσιάσεις Φωτογράφων · Βιβλία · Λευκώματα · Λάρισα // Δημοσίευση: 22 Φεβ 2016

παρουσίαση φωτογραφικού λευκώματος / φωτογραφικού έργου του Πέτρου Κοτζαμπάση από τη Φωτογραφική Ομάδα fplus στο Μύλο του Παππά, στη Λάρισα

Στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων συναντήσεων, η Φωτογραφική Ομάδα fplus, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, φιλοξενεί την Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 19:00, στο Μύλο του Παππά, (1ος όροφος) Γεωργιάδου 53 στη Λάρισα, τον φωτογράφο Πέτρο Κοτζαμπάση, με αφορμή την έκδοση του πρώτου του φωτογραφικού λευκώματος με τίτλο: «Εμμονές».

Μετά την παρουσίαση του λευκώματος θα ακολουθήσει παρουσίαση του φωτογραφικού έργου του φωτογράφου και συζήτηση με το κοινό.


Ο Πέτρος Κοτζαμπάσης γεννήθηκε στην Κομοτηνή όπου και ζει. Φωτογραφίζει καθημερινά τα «πλούτη» της καθημερινότητας, δεν επιδιώκει παρά την στιγμή, που η αφήγηση γίνεται περιττή, με σκοπό να δημιουργήσει ένα νέο σύμπαν, όπου όλα είναι φανερά και όμως κάτι κρύβουν, όχι με σύμβολα αλλά με υπαινιγμούς. Οι «Εμμονές» είναι το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Πέτρου Κοτζαμπάση.