Ο ήχος της πόλης

αφίσα εκδήλωσης
· Εκθέσεις · Υποβολές Έργων · Θεσσαλονίκη // Δημοσίευση: 03 Mar 2016

υποβολές έργων για έκθεση φωτογραφίας στο πλαίσιο του project "Meet the art"

Το project "Meet the art" σας προσκαλεί στην έκθεση φωτογραφίας που διοργανώνει με θέμα ο «Ήχος της πόλης». Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του ΦΙΞ in Art, στην περιοχή του ΦΙΞ (Σφαγεία), από τις 13 έως 17 Απριλίου (Τετάρτη με Κυριακή).

Καλούνται οι φίλοι της φωτογραφίας, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, να τραβήξουν φωτογραφίες που απεικονίζουν τον ήχο της πόλης όπως τον αντιλαμβάνονται οι ίδιοι.
Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν, κατόπιν κρίσης, θα παρουσιαστούν σε έκθεση στον διαμορφωμένο χώρο του ΦΙΞ In Art.

Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού συμμετοχών, οι φωτογραφίες που δεν θα επιλεγούν, θα παρουσιαστούν σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω slideshow.

Όροι συμμετοχής:

  • Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο.
  • Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αποστείλει μέχρι πέντε (5) φωτογραφίες στο e-mail της έκθεσης, μέχρι τις 27 Μαρτίου 2016: photo.exhibition.MTA@gmail.com
  • Κάθε φωτογραφία θα αποστέλλεται με τη μορφή ηλεκτρονικού αρχείου με τη μορφή ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ_ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ_ΤΙΤΛΟΣ_ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ.***, όπου *** η επέκταση του ηλεκτρονικού αρχείου.
  • Οι φωτογραφίες που θα αποστέλλονται στο παραπάνω e-mail θα θεωρείται ότι έχουν σταλεί με την τελική μορφή που επιθυμεί ο καλλιτέχνης, κατόπιν δικής του (ή όχι) επεξεργασίας. Καμία φωτογραφία δεν θα υποστεί επεμβάσεις από την πλευρά τις διοργάνωσης.
  • Οι φωτογραφίες θα τυπωθούν σε διαστάσεις 30x40 cm
  • Προτείνεται στις φωτογραφίες σας να υπάρχει, στην κάτω δεξιά γωνία, ο τίτλος της φωτογραφίας και το όνομα του φωτογράφου., τηρώντας το συνολικό όριο για το κάδρο, το οποίο θα είναι 30 x 40 cm.
  • Μη τήρηση των παραπάνω όρων συνιστά αιτία μη αποδοχής της φωτογραφίας
  • Οι συμμετέχοντες αποδέχονται, με τη συμμετοχή τους, ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.

Στόχος της έκθεσης είναι να ανακαλύψουμε τον ήχο της πόλης μας και να μοιραστούμε εικόνες μέσα από την διαφορετική ματιά του κάθε καλλιτέχνη .