Νέα Olympus Tough action camera

Olympus Tough action camera
· Εξοπλισμός · Αθήνα · Χαλάνδρι // Δημοσίευση: 27 Μάιος 2016

η νέα ευέλικτη action φωτογραφική μηχανή από την Olympus

H νέα ευέλικτη action φωτογραφική μηχανή Olympus θα απογειώσει την απόδοσή σας!

Η TG-Tracker ανεβάζει την κάμερα σε άλλα επίπεδα. Ενώ οι συμβατικές κάμερες δράσης αποδίδουν σε έναν τομέα, αλλά αποτυγχάνουν σε ένα άλλο – όπως την ποιότητα της εικόνας, την επιλογή shot ή τη διάρκεια της μπαταρίας – η TG-Tracker υπερέχει σε όλους τους τομείς. Συνδυάζει τη δύναμη απεικόνισης της high-end τεχνολογίας της Olympus με την ποιότητα.

Για τους οπαδούς των extreme sports, αυτό κάνει τη διαφορά: αντί να καταγράφουν μία εντυπωσιακή επικίνδυνη στιγμή, καταγράφουν μια εντυπωσιακή στιγμή όταν τα πράγματα έγιναν επικίνδυνα.

Η TG-Tracker έχει μία αποσπώμενη λαβή, φακό εξαιρετικά ευρείας γωνίας, σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων και μία flip-out LCD οθόνη – έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να φωτογραφίζετε σε σκληρές συνθήκες χωρίς να θολώνουν οι φωτογραφίες σας. Η κάμερα αυτή είναι ιδανική για ποδηλασία στο βουνό, για ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο για scuba dive, kite surf και άλλα πολλά extreme αθλήματα.

Χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή Olympus Image Track Ver 2.0, οι ιδιοκτήτες μπορούν να δουν ξανά τις υπαίθριες περιπέτειες τους με όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται: το υψόμετρο ή το βάθος, τη θερμοκρασία του αέρα ή του νερού, την τοποθεσία, την κατεύθυνση και την ταχύτητα της κίνησης.

Η νέα TG - Tracker είναι συμβατή με πολλά αξεσουάρ αθλητικού εξοπλισμού (παρέχεται αντάπτορας).
Θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα τον Ιούλιο του 2016 στα 389 €.

Η νέα TG-Tracker διαθέτει ότι χρειάζεται κάποιος για να μπορέσει να φωτογραφίσει οτιδήποτε κινείται. Κυριολεκτικά, αυτή η κάμερα μπορεί να καταγράψει τα πάντα στις πιο δύσκολες συνθήκες χωρίς έξτρα προστασία. Είναι shockproof σε ύψος 2.1 μέτρα, crushproof σε βάρος 100kg, dustproof, freezeproof στους -10°C και αδιάβροχη στα 30 μέτρα κάτω από τη θάλασσα.

Επιπλέον από την ποιότητα της εικόνας και την ευρεία γωνία, έχει και ένα άλλο χαρακτηριστικό που την ξεχωρίζει από όλες τις άλλες κάμερες της κατηγορίας της: τους πέντε άξονες. Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα με geotagging, η TG - Tracker μπορεί να αισθανθεί την επιτάχυνση, το υψόμετρο ή το βάθος, τη θερμοκρασία, καθώς και την κατεύθυνση της κίνησης - εκτός από το γεωγραφικό πλάτος και μήκος. Αυτό επιτρέπει στους λάτρεις των σπορ να έχουν μια πολύ πληρέστερη εικόνα για το πού ήταν και τι συνέβαινε τη στιγμή που τράβηξαν τη φωτογραφία.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ