Μαθήματα φωτογραφίας 2010-11

Φωτογραφική ομάδα του Δήμου Περιστερίου
· Μαθήματα - Σεμινάρια · Αθήνα · Περιστέρι // Δημοσίευση: 07 Σεπ 2010

εγγραφές στα μαθήματα φωτογραφίας από τη φωτογραφική ομάδα του Δήμου Περιστερίου (Λόφος Αξιωματικών)

Ο Δήμος Περιστερίου ανακοινώνει την λειτουργία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του εργαστήριου Φωτογραφίας στη φωτογραφική ομάδα του Δήμου Περιστερίου στο πνευματικό κέντρο στον Λόφο Αξιωματικών (Μαραθωνοκάμπου & Αβέρωφ).

Δάσκαλοι στην ομάδα είναι ο Βασίλης Γεροντάκος, ο Βαγγέλης Ταμβάκος και ο Παναγιώτης Γούλιαρης, μέλη του φωτογραφικού κύκλου.

Τα μαθήματα έχουν ως στόχο η ενασχόληση με την καλλιτεχνική φωτογραφία να δημιουργήσει μια ομάδα «τέχνης» και αγάπης για την καλή φωτογραφία. Ήδη οι μαθητές της προηγούμενης χρονιάς έχουν σχηματίσει την φωτογραφική ομάδα Δήμου Περιστερίου με μία έκθεση στο ενεργητικό τους.

Ο χώρος εκτός από την αίθουσα προβολής διαθέτει και σκοτεινό θάλαμο πλήρως εξοπλισμένο για εμφανίσεις φιλμ και εκτυπώσεις σε χαρτί.

Εγγραφές για τα μαθήματα γίνονται από 1-20 Σεπτεμβρίου 2010 στα γραφεία της κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου, Παπαρηγοπούλου 94 (Θέατρο Πολιτών) και ώρες 10:00 - 14:00 όλες τις εργάσιμες ημέρες. Πληροφορίες στο τηλ 2105779914

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν στην άιτηση εγραφής πως θέλουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα που γίνονται στο εργαστήρι φωτογραφίας στο ΛΟΦΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ καθώς υπάρχει και άλλο συνεργαζόμενο σεμινάριο στην περιοχή, όπως επίσης και όλα τα στοιχεία επικοινωνίας για να ενημερωθούν για την πρώτη συνάντηση της ομάδας.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6942938668.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις αρχές Οκτωβρίου και το κόστος είναι συμβολικό και ανέρχεται σε 100 Ευρώ για όλη την χρονιά και δίνεται σε δύο δόσεις.