Μαθήματα φωτογραφίας από το ΣΚΕΤΒΕ και την Photoart thessaloniki

flyer εκδήλωσης
· Μαθήματα - Σεμινάρια · Θεσσαλονίκη // Δημοσίευση: 05 Σεπ 2016

σεμινάριο φωτογραφίας για την περίοδο 2016-2017

Ξεκινά στην Θεσσαλονίκη η φωτογραφική και κινηματογραφική ομάδα όπου θα έχει έδρα την οδό Φλέμινγκ.

Τα μαθήματα της φωτογραφικής ομάδας Θεσσαλονίκης θα αρχίσουν στις 15 Οκτωβρίου 2016. Τα σεμινάρια θα γίνονται κάθε Σάββατο πρωί 10:00- 13:00. Διοργανωτής είναι ο σύλλογος εικαστικών τεχνών Θεσσαλονίκης (ΣΚΕΤΒΕ) και η φωτογραφική ομάδα Photoart thessaloniki.

Τα μαθήματα έχουν διάρκεια 3 μήνες και θα γίνονται μα φορά την εβδομάδα κάθε Σάββατο πρωί, η σε περίπτωση ζήτησης και κάθε Σάββατο απόγευμα, για όσους δεν βολεύονται ανάλογα με το ωράριο. Δεν απαιτείται να έχετε φωτογραφική μηχανή διότι θα έχουμε εμείς, εάν πάλι, έχετε φέρνετε αυτήν που υπάρχει. Εκεί θα μάθουμε όλα τα απαραίτητα για την χρήση κάθε τύπου φωτογραφικής μηχανής φακών, εξοπλισμού, φωτισμού και μια σειρά άλλων τεχνικών που αφορούν την φωτογραφική τέχνη και την φωτογραφική τεχνική.

Το κόστος των σεμιναρίων είναι 120 ευρώ.

Το πρώτο επίπεδο, αρχαρίων απευθύνεται σε νέους που δεν έχουν καμιά γνώση και θέλουν να μάθουν τις βασικές αρχές ώστε να μπορέσουν να μπουν στον κόσμο τις φωτογραφίας. Οι ίδιες αρχές ισχύουν και για όλα τα άλλα τμήματα που έχουμε δρομολογήσει φέτος, που είναι, κινηματογράφο, βίντεο, ιστορία τέχνης, σκοτεινού θαλάμου, Photoshop (επεξεργασία εικόνας).

Σε όλα τα τμήματα ισχύει το ίδιο κόστος εκτός του σκοτεινού θαλάμου Θα χαρούμε να έχουμε νέα σας, και για κάθε πρόσθετη πληροφορία μπορείτε να καλείτε 6980366010

Οι έγραφες γίνονται τηλεφωνικά στον παραπάνω αριθμό όπου δηλώνετε όνομα και τηλέφωνο.