Τα Άλμπουμ της Δεκαετίας του 80

φωτογραφία '80, αρχείο Σπύρου Στάβερη
· Εκθέσεις · Υποβολές Έργων · *Διαδίκτυο · Αθήνα // Δημοσίευση: 07 Σεπ 2016

δανείστε κι εσείς αντικείμενα του '80 για την έκθεση φωτογραφίας στη Τεχνόπολη

‘Εχεις κάτι από το Ογδόντα; Καθημερινά αντικείμενα, φωτογραφίες, παιχνίδια, οπτικοακουστικά ντοκουμέντα; Ό,τι κι αν έχεις κρατήσει από την δεκαετία του ’80, μπορεί τώρα να βρεθεί ανάμεσα στα εκθέματα μιας έκθεσης που στηρίζεται σε όσους επιθυμούν να δανείσουν ένα αντικείμενο από την προσωπική συλλογή τους και να γίνουν κομμάτι των GR80s.

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και η Τεχνόπολη θα μας ταξιδέψουν φέτος στα 80's, σε μια δεκαετία μάλλον υποτιμημένη που υπήρξε σταθμός για πολλά καλλιτεχνικά ρεύματα και τεχνολογικές τομές.

Η διαδικασία είναι απλή: Συμπληρώνετε την φόρμα με τα στοιχεία σας, την περιγραφή του αντικειμένου σας και μια φωτογραφία του. Επιλεγμένο υλικό θα παρουσιαστεί στην έκθεση που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, σε επιμέλεια του Σπύρου Στάβερη. Ό ίδιος μάλιστα μοιράζεται μία δική του παλιά φωτογραφία, απευθύνοντας πρόσκληση για υποβολές συμμετοχών στην έκθεση.

Υποβολές μέχρι 31 Οκτωβρίου

 

Όροι
  1. Οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς του σχεδιασμού, λειτουργίας και προώθησης της έκθεσης «GR80's: Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη».
  2. Η ευθύνη για την επιλογή και τη δέουσα χρήση των αντικειμένων για τους σκοπούς της έκθεσης εναπόκειται αποκλειστικά στους διοργανωτές της έκθεσης.
  3. Σε περίπτωση που κάποιο αντικείμενο ή φωτογραφία επιλεγεί ως μέρος της έκθεσης, οι διοργανωτές της έκθεσης αναλαμβάνουν το σύνολο των εξόδων μεταφοράς, αποθήκευσης και επιστροφής των αντικειμένων στους ιδιοκτήτες τους, κατόπιν της ολοκλήρωσης της έκθεσης.
  4. Η αποστολή των αντικειμένων από τους δανειστές θα πραγματοποιείται κατόπιν συνεννόησης με τη διοργάνωση συγκεκριμένες ώρες και ημέρες της εβδομάδας.
  5. Με την αποδοχή του παρόντος, οι δανειστές συμφωνούν ότι παραχωρούν ατελώς το αντικείμενο που έχουν στην κατοχή τους από την ημέρα της μεταφοράς του στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων μέχρι τη λήξη της έκθεσης.