Φωτοεξόρμηση στον Ακάμα

ανάμεσα απο δύο βουνά και κοιτώντας ψηλά όπου φαίνονται πουλιά που πετούν
· Φωτο-Εξορμήσεις · Κύπρος // Δημοσίευση: 14 Οκτ 2016

παρέα με το Κέντρο Φωτογραφίας 6x6 και τον φωτογράφο Silvio Rusmigo

Tο Κέντρο Φωτογραφίας 6x6 διοργανώνει τριήμερες φωτογραφικές εξορμήσεις στην Κυπριακή ύπαιθρο παρέα με τον φωτογράφο Silvio Rusmigo.

Η εκπαιδευτική και ψυχαγωγική φωτοπεριπλάνηση θα σας δώσει την ευκαιρία να επισκεφθείτε ανεξερεύνητες περιοχές της Κύπρου μας, να φωτογραφήσετε υπό την συνεχή επίβλεψη του επαγγελματία φωτογράφου Silvio Rusmigo, να εφαρμόσετε και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας στη φωτογραφία αλλά και να μοιραστείτε την εμπειρία με άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα.

Η πρώτη εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή του Ακάμα και τη δυτική ακτή της Κύπρου το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Οι συμμετέχοντες θα διαμείνουν στο χωριό Δρούσεια, σε αγροτουριστικό κατάλυμα. Ανάμεσα στα σημεία ενδιαφέροντος είναι το φαράγγι του Άβακα, οι θαλασσινές σπηλιές της Πέγειας, οι Αετόπετρες του Ακάμα και οι εκπληκτικές θέες του Ακρωτηρίου Αρναούτη.

Επόμενες Προγραμματισμένες Εξορμήσεις:

  • 25 - 27 Νοεμβρίου, 2016: Περιοχή Πιτσιλιάς (Διαμονή στο χωριό Ασκάς)
  • 9 - 11 Δεκεμβρίου, 2016: Κοιλάδα Μαραθάσας (Διαμονή στο χωριό Τρεις Ελιές)

Τα εργαστήρια φωτογραφίας πραγματοποιούνται σε μικρές ομάδες και απευθύνονται σε άτομα όλων των επιπέδων. Η εκδρομή περιλαμβάνει πρακτικά εργαστήρια φωτογραφίας στην ύπαιθρο, συζητήσεις και κριτική για τις φωτογραφίες, διαμονή, διακίνηση και φαγητό.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα μείνουν σε πετρόκτιστα, παραδοσιακά κτίσματα, θα απολαύσουν ντόπιο Κυπριακοό φαγητό και θα ανακαλύψουν ξανά την Κυπριακή ύπαιθρο, τους ανθρώπους και τη φύση της.

Για να κλείσετε θέση: info@cyprus6x6.com, +357 25354810

 

Λίγα λόγια για τον φωτογράφο
Ο Silvio Augusto Rusmigo είναι επαγγελματίας φωτογράφος του οποίου η δουλειά επικεντρώνεται σε θέματα που αφορούν τη φύση και την ύπαιθρο. Η δουλειά του Silvio έχει στόχο να επικοινωνήσει τη σημασία της εξερεύνησης πτυχών του περιβάλλοντά μας χώρου, τις οποίες συχνά αφήνουμε ξεχασμένες ή παρεμελημένες.