Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ

φωτογραφία σε κάδρο απο την έκθεση
· Εκθέσεις · *Διαδίκτυο // Δημοσίευση: 13 Ιαν 2017

project σπουδαστών φωτογραφίας με θέμα τις Παγκόσμιες Ημέρες

Ένα ιδιαίτερο project ανέλαβε ο τομέας Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, με τους σπουδαστές να αποτυπώνουν μέσα από το φακό τους Παγκόσμιες Ημέρες που έχουν θεσπιστεί και εορτάζονται κατά τη διάρκεια του έτους.

Κάθε σπουδαστής από το τμήμα Φωτογραφίας έχει αναλάβει ως προσωπικό project την αποτύπωση μιας Παγκόσμιας Ημέρας του Δεκεμβρίου, προσπαθώντας μέσα από την απεικόνιση του να μεταδώσει το μήνυμα, να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό.

Πρώτη η σπουδάστρια Πένυ Σολωμού, με αφορμή την Παγκόμια Ημέρα Κατά του AIDS στη 1 Δεκεμβρίου, αποθανάτισε μέσα από το φωτογραφικό φακό της, το σοβαρό αυτό ζήτημα. Ο σπουδαστής Γιάννης Ψύλλας με τη σειρά του αποτύπωσε μέσα από το φακό του την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, στις 3 Δεκεμβρίου. Η σπουδάστρια Χριστίνα Αποστολίδου πέρασε μέσα από το φακό της το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στις 10 Δεκεμβρίου. H σπουδάστρια Αλίκη Πασιαλή αποτύπωσε την Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης, στις 14 Δεκεμβρίου. Το project ολοκληρώθηκε με το σπουδαστή Μάνο Σιδερά, που αποτύπωσε μέσα από το φωτογραφικό φακό την Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστη, στις 18 Δεκεμβρίου.

Δείτε το σύνολο των έργων στην ιστοσελίδα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ