ΜΟΒΙLE PHOTOGRAPHY WORKSHOP

διαβάτης, στρογγυλο φως σε σχήμα φεγαριού στο σημείο του κεφαλιού, κόκκινος τοίχος
· Workshops · Λεμεσός // Δημοσίευση: 29 Ιαν 2017

πρακτικό σεμινάριο με τον Ιρλανδό φωτογράφο Brendan Ó Sé στο Κέντρο Φωτογραφίας 6x6

Το Κέντρο Φωτογραφίας 6x6 ανακοινώνει πρακτικό σεμινάριο Mobile Photography με τον καταξιωμένο Ιρλανδό φωτογράφο Βrendan Ó Sé, το Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου, 2017, 10π.μ. έως 3μ.μ..

Το εργαστήρι θα περιλαμβάνει πρακτική εκπαίδευση - φωτοπεριπλάνηση (street photography), επεξεργασία φωτογραφιών σε mobile εφαρμογές, διεξοδική παρουσίαση εφαρμογών επεξεργασίας σε κινητό, και την ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να κερδίσουν φωτογραφικό εξοπλισμό μάρκας Olloclip για κινητό, έπειτα από κλήρωση. Το εργαστήρι θα αφορά αποκλειστικά φωτογραφία σε κινητό ή άλλη mobile συσκευή (tablet) και τρόπους επεξεργασίας / διάχυσης των εικόνων αυτών στα social media. Όλοι μπορούν να συμμετέχουν ανεξαρτήτως μάρκας κινητού.

«Η καλύτερη κάμερα είναι αυτή που κουβαλάς πάντα μαζί σου», σημειώνει ο Brendan, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει εκθέσεις Mobile Photography σε ολόκληρο τον κόσμο ενώ φωτογραφίες του έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή έντυπα.

Το εργαστήρι φωτογραφίας μέσω κινητού θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης, "The 6th Annual Mobile Photography Awards" που θα πραγματοποιηθεί στην γκαλερί του Κέντρου Φωτογραφίας 6x6, στη Λεμεσό. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, 2017, στις 7.30μ.μ. ενώ η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 4 Μαρτίου 2017. Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση θα ανακοινωθούν στη συνέχεια.

 

Λίγα Λόγια για τον φωτογράφο:

O Brendan O' Se ειδικεύεται στη φωτογραφία μέσω κινητού, και έχει κερδίσει πολυάριθμους διαγωνισμούς mobile photography. Εκθέσεις της δουλειάς του έχουν πραγματοποιηθεί σε όλο τον κόσμο (Ιρλανδία, Η.Π.Α., Ιταλία κλπ.). Είχε την τιμή να συμμετάσχει στο Apple World Gallery, μια έκθεση φωτογραφιών της Apple που τραβήχτηκαν σε iphone 6. Η τοποθέτηση μιας από τις πιο διάσημες φωτογραφίες του σε διαφήμιση για την Apple, χάρισε στην ίδια και τη διαφημιστική της εταιρεία το Χρυσό Βραβείο στα ξακουστά Cannes Lions Αwards (Campaign Award). Έχει παρουσιάσει σεμινάρια mobile photography σε όλο τον κόσμο, ανάμεσα στα οποία και για την Apple "Meet the iPhone Photographer". Φωτογραφίες του έχουν δημοσιευθεί σε πολλά διαδικτυακά και έντυπα μέσα. Περισσότερα για τον φωτογράφο στην ιστοσελίδα του.

 

Περισσότερα στην ιστοσελίδα του Κέντρου Φωτογραφίας 6x6 εδώ.