Η Φωτογραφία με Smartphone 

αφίσα σεμιναρίου
· Μαθήματα - Σεμινάρια · Αθήνα · Φιλοθέη - Ψυχικό // Δημοσίευση: 02 Φεβ 2017

ταχύρυθμο σεμινάριο στην Λέσχη Κωνσταντινουπολιτών

To σεμινάριο θα γίνει Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου στην έδρα της Λέσχης.
Σε 4 ώρες θα σας μεταδώσουμε τις απαραίτητες γνώσεις που χρειάζεται να έχετε για να βγάζετε καλύτερες φωτογραφίες με το smartphone σας.

Η Φωτογραφική μηχανή που έχετε πάντα μαζί σας έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες από αυτές που φαντάζεστε και οι κάμερες των Smartphones είναι χρήσιμο εργαλείο για τον ερασιτέχνη φωτογράφο, φτάνει να ξέρει το χειρίζεται.

Το σεμινάριο αφορά:

  • Τη λήψη και την επεξεργασία των φωτογραφιών με το Smartphone.
  • Το διαμοιρασμό των φωτογραφιών σας στα κοινωνικά μέσα, Facebook, Instagram, Flickr, Pinterest.
  • Τις πιο αποτελεσματικές και εύχρηστες εφαρμογές που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο Smartphone για επεξεργασία των φωτογραφιών σας.
  • Τις τεχνικές δυνατότητες των συσκευών που χρησιμοποιείτε και φωτογραφικά accessories. Πως να χρησιμοποιήσετε σωστά το φώς, κατεύθυνση-χρωματική ισορροπία-ένταση.
  • Πως να συνθέσετε το κάδρο σας. Τι θα συμπεριλάβετε δηλαδή σε αυτό και πως θα κατανείμετε στο χώρο τα στοιχεία που επιλέξατε.
  • Θα δούμε πολλά παραδείγματα με επιλεγμένες φωτογραφίες αναφοράς καθώς και επεξηγηματικά γραφήματα ώστε να γίνουν καλύτερα κατανοητά όσα θα πούμε.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε αρχάριους στη Φωτογραφία.

Στο τέλος του σεμιναρίου σας περιμένουν κάποια δώρα:

  • Θα πάρετε από ένα έγκριτο ελληνικό βιβλίο για τη φωτογραφία σε ψηφιακή μορφή.
  • Θα κληρώσουμε 3 εκπτωτικά κουπόνια 10% για παρακολούθηση 4μηνου σεμιναρίου φωτογραφίας για αρχάριους.
  • 2 τυχεροί θα παρακολουθήσουν live ένα Studio session, στο Φωτογραφικό Studio της Λέσχης μας.

Ώρα προσέλευσης: 9:45
Έναρξη: 10:00
Διάλειμμα: 12:00 - 12:30
Λήξη: 14:30

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε στο e-mail: photo.lesxi.konpol@gmail.com

Θα σας απαντήσουμε πολύ σύντομα αν η αίτηση σας έγινε δεκτή και πώς θα γίνει η εξόφληση της συμμετοχής σας. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και θέσεις είναι περιορισμένες με στόχο την αποδοτική λειτουργία του σεμιναρίου.

Η Λέσχη Φωτογραφίας Ν.Κ.Κωνσταντινουπολιτών είναι μια πολιτιστική, μή κερδοσκοπική ομάδα, με πάνω από 80 μέλη, που δραστηριοποιείται στα πλαίσια του σωματείου Νέος Κύκλος Κωνσταντινουπολιτών και στεγάζεται στο ιδιόκτητο κτίριο των συλλόγων στην Φιλοθέη, Λεωφ. Καποδιστρίου 17 από το 2006.
Στόχος της Λέσχης Φωτογραφίας Κωνσταντινουπολιτών είναι να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες τα μυστικά της σύγχρονης ψηφιακής & αναλογικής φωτογραφίας, τόσο από αισθητική όσο και από τεχνική άποψη και να να συμμετέχουν σε μια ενεργή ομάδα φίλων της Φωτογραφίας που θα μοιράζεται το κοινό μας πάθος για τη φωτογραφία και θα δραστηριοποιείται με Εκδηλώσεις και Εκθέσεις φωτογραφίας, φωτογραφικές συναντήσεις, εκδρομές και επισκέψεις σε χώρους με σκοπό την βελτίωση των φωτογραφικών ικανοτήτων.