Η έκθεση Home στη Βουδαπέστη

προοπτική από ψηλά, εκθεσιακός χώρος
· Διάφορα · Εκθέσεις · Βουδαπέστη // Δημοσίευση: 20 Mar 2017

με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης Home στη Βουδαπέστη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης "Home" και οι δράσεις του Photometria Festival στην Budapest Projekt Galeria στo πλαίσιο του Budapest Photo Festival 2017.

εκπρόσωποι έκθεσης

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 14 Μαρτίου στις 18:00, τιμώντας με την παρουσία τους την διοργάνωση, ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Βουδαπέστη κύριος Δημήτριος Λέτσιος, ο Πρέσβης της Κύπρου στη Βουδαπέστη κύριος Αντώνιος Θεοχάρους, ο Παΐσιος Αρχιμανδρίτης, Πρωτοσύγκελλος, ο κύριος Παναγιώτης Παπουτσής συνιδρυτής του Photometria International Photography Festival, το προσωπικό της Ελληνικής πρεσβείας και μέλη της Ελληνικής κοινότητας στη Βουδαπέστη.

Την ομιλία άνοιξε η διευθύντρια του Budapest Photo Festival κυρία Szilvia Mucsy δίνοντας τον λόγο στον Έλληνα Πρέσβη κύριο Δημήτριο Λέτσιο και στον κύριο Παναγιώτη Παπουτσή.

εγκαίνια έκθεσηςεκθεσιακός χώρος

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την 5η Απριλίου και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στη Βουδαπέστη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εγκαίνια καλύφθηκαν τηλεοπτικά από την δημόσια τηλεόραση της Ουγγαρίας.

εκθεσιακός χώρος

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν Portfolio Reviews στην Budapest Projekt Galeria και το Photometria εκπροσώπησε ο Παναγιώτης Παπουτσής όπου μελέτησε συνολικά 19 portfolios Ούγγρων φωτογράφων.

εκπρόσωπος αποστολής

εκθεσιακός χώρος

Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας των δύο φεστιβάλ, εκτός από την ανταλλαγή εκθέσεων, είναι η επιλογή ενός από τους 19 συμμετέχοντες των portfolio reviews, για ατομική έκθεση στο πλαίσιο του Photometria Festival 2018.