Φωτογραφική Ομάδα Λήμνου

αναμνηστική φωτογραφία των μελών της φωτογραφικής ομάδας Λήμνου
· Διάφορα · Λήμνος // Δημοσίευση: 09 Μάιος 2017

εκλογή οργάνων της Φ.Ο.Λ. και πρόσκληση συμμετοχής στην ομάδα

Στις 7 Μαΐου 2017 στη Μύρινα, Λήμου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση της Φωτογραφικής Ομάδας Λήμνου, μετά την αναγνώρισή της ως επίσημο Σωματείο.

Μοναδικό θέμα στην πρώτη αυτή Γενική Συνέλευση, ήταν η εκλογή των οργάνων της Φ.Ο.Λ., δηλαδή του Διοικητικού Συμβουλίου, της Καλλιτεχνικής Επιτροπής και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Επίσης, εκτός ημερήσιας διάταξης αποφασίστηκε ομόφωνα ότι θα γίνουν δεκτά ως τακτικά μέλη του επίσημου σωματείου, όσα πρώην μέλη της Φ.Ο.Λ., για λόγους κυρίως απόστασης, δεν μπόρεσαν να περιληφθούν στα ιδρυτικά μέλη.

Από τα 30 ιδρυτικά μέλη συμμετείχαν στην ψηφοφορία τα 27 και σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας η σύνθεση των Οργάνων έχει ως εξής:
Για το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν με αλφαβητική σειρά οι: Ελένη Κολώνη, Κωνσταντίνος Μανώλης, Δημήτρης Μπουλώτης, Παντελής Πραβλής και Χατζηδημητρίου Στέλλα .
Για την Καλλιτεχνική Επιτροπή εκλέχθηκαν με αλφαβητική σειρά οι: Γιώργος Καραχάλιος, Γιώργος Κοντέλλης, Κωνσταντίνος Μανώλης, Παντελής Πραβλής και Μάνος Σπαρής.
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν με αλφαβητική σειρά οι: Μαρία Κουμιανού και Σοφία Πορρή.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξει σύγκληση των Οργάνων σε σώμα και κατανομή αρμοδιοτήτων.

Η Φωτογραφική Ομάδα Λήμνου, από το ξεκίνημά της το 2013 μέχρι σήμερα, έχει πραγματοποιήσει πληθώρα δράσεων και θεωρούμε ότι έχει καταξιωθεί στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Λήμνου και έχει συμβάλει στην προβολή του τόπου μας. Με την μετατροπή της σε επίσημο Σωματείο, η Φ.Ο.Λ. αποκτά νέα δυναμική και της δίνεται πλέον η ευκαιρία να πραγματοποιήσει περισσότερες δράσεις με σκοπό τη διάδοση της φωτογραφικής τέχνης, την προβολή του έργου των μελών της αλλά και την προσέλκυση νέων μελών.

Σ’ αυτά τα πλαίσια, καλούμε όλους όσοι ενδιαφέρονται να ενώσουν τις δυνάμεις και τις εμπνεύσεις τους μαζί μας, να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής στη Φ.Ο.Λ. και να την αποστείλλουν στο e - mail: photolimnos.2013@gmail.com ή να την παραδώσουν ιδιόχειρα σε κάποιο από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αίτηση Εγγραφής