Φωτογραφία δρόμου

flyer εκδήλωσης
· Μαθήματα - Σεμινάρια · Λάρισα // Δημοσίευση: 13 Μάιος 2017

τριήμερο σεμινάριο φωτογραφίας δρόμου με εισηγητή τον Ανδρέα Κατσάκο στη Λάρισα

Στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων συναντήσεων, η Φωτογραφική Ομάδα fplus, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων διοργανώνουν τριήμερο σεμινάριο φωτογραφίας δρόμου με εισηγητή τον Ανδρέα Κατσάκο.

Το σεμινάριο χωρίζεται σε τρία μέρη και θα πραγματοποιηθεί στον χώρο που φιλοξενείται η φωτογραφική ομάδα fplus, στο Μύλο του Παππά (1ος όροφος), Γεωργιάδου 53, στη Λάρισα.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου:

Τρίτη 16 Μαΐου 2017, 20:00 – 22:00
Μύλος του Παππά (1ος όροφος)

Στο πρώτο μέρος θα γίνει μια αναφορά στην ιστορία της φωτογραφίας, τη σύνθεση, την αισθητική, τις τεχνικές προσέγγισης και τον εξοπλισμό που απαιτείται για την φωτογραφία δρόμου.

Σάββατο 20 Μαΐου 2017, 11:00 - 14:00 & 18:00 - 21:00
Στο δεύτερο μέρος οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να δουν στην πράξη θέματα που αφορούν τη σύνθεση και τις τεχνικές προσέγγισης και θα φωτογραφίσουν στους δρόμους της Λάρισας αφού πρώτα δοθούν κατευθύνσεις από τον εισηγητή.

Τρίτη 23 Μαΐου 2017, 20:00 – 22:00
Μύλος του Παππά (1ος όροφος)

Στο τρίτο μέρος θα γίνει κριτική των φωτογραφιών που θα παραχθούν από τους συμμετέχοντες κατά την διάρκεια του σεμιναρίου.

Σύνολο συμμετεχόντων: 15
Κόστος σεμιναρίου: δωρεάν
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο katsakos@gmail.com

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα του Εισηγητή
Ο Ανδρέας Κατσάκος γεννήθηκε στην Λάρισα το 1973. Σπούδασε φωτογραφία στο Ι.Ι.Ε.Κ. E.S.P. Με τη φωτογραφία ασχολείται ερασιτεχνικά από το 1996. Έχει εκθέσει το έργο του σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Δουλειά του επίσης δημοσιεύτηκε κατά καιρούς και σε διάφορα φωτογραφικά περιοδικά. Είναι συνεκδότης του διαδικτυακού φωτογραφικού περιοδικού fmag (http://fmag.gr/). Το 2013 ανέλαβε την δημιουργία της Φωτογραφικής Ομάδας “fplus”. Τα τελευταία χρόνια έχει επιμεληθεί και οργανώσει μεγάλο αριθμό φωτογραφικών εκθέσεων και άλλων φωτογραφικών εκδηλώσεων.
http://andreaskatsakos.com/