Έναρξη νέων φωτογραφικών σεμιναρίων

λογότυπο φορέα
· Διαλέξεις - Ομιλίες · Πειραιάς // Δημοσίευση: 23 Φεβ 2010

από την Eλεύθερη Σπουδή Φωτογραφίας του Πειραϊκού Συνδέσμου

Η «Eλεύθερη Σπουδή Φωτογραφίας» του Πειραικού Συνδέσμου.ιδρύθηκε το 1989 και είναι ενα Φωτογραφικό Eργαστήρι οξυνσης της οπτικής αντίληψης και εφαρμογής πολλαπλών φωτογραφικών τεχνικών με πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια και με αδιάκοπη παρουσία στα γενικώτερα εικαστικά δρώμενα διοργανώνοντας διαλέξεις,εκθέσεις Φωτογραφίας, φωτοεξορμήσεις κ.α.

H εκπαίδευση, προσανατολισμένη στην επαγγελματική προσαρμοστικότητα, γίνεται σε τρίμηνα σεμινάρια τα οποια μπορουν να παρακολουθήσουν ολοι ανεξαρτήτως ηλικίας και προηγούμενων γνώσεων πάνω στη φωτογραφία.

Tη μύηση στο μαγικό κόσμο της εικόνας εχει αναλάβει με ζήλο και υπευθυνότητα ο φωτογράφος και δάσκαλος της φωτογραφικής τεχνης κ. Kίμων Aξαόπουλος. Eιναι ο ανθρωπος που έστησε το εργαστηρι και εχει την ευθύνη για ολα τα εκπαιδευτικά προγράμματα.Πιστευει ακράδαντα οτι η φωτογραφική τέχνη ειναι μια προσιτή και ακρως δημιουργική τέχνη που με κατάλληλες οπτικοκινητικές δεξιότητες γινεται ευκολα κτήμα του εκάστοτε θιασώτη της.

Oι απόφοιτοι της σχολής εχουν ηδη σταδιοδρομήσει τόσο επαγγελματικά οσο και καλλιτεχνικά με αξιολογο εικαστικό έργο. Tο ολο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πλαισιώνεται απο μαζικες εξορμησεις σε μερη φωτογραφικου ενδιαφέροντος ενω πολυ συχνές ειναι και οι επισκέψεις σε εκθέσεις φωτογραφίας με κριτικές συζητήσεις παρουσία του δημιουργού.

Eγγραφές όλο το χρόνο - Oλιγομελή τμήματα