Μικρές Χαρές

flyer έκθεσης
· Εκθέσεις · Λάρισα // Δημοσίευση: 12 Ιουν 2017

έκθεση φωτογραφίας στο Μύλο του Παππά, στη Λάρισα

Το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag και η Φωτογραφική ομάδα fplus, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων παρουσιάζουν την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017, στις 20:30, την ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Μικρές Χαρές».

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στον Ισόγειο εκθεσιακό χώρο του Μύλου του Παππά (Γεωργιάδου 53, Λάρισα) και θα διαρκέσει, από την Τρίτη 13 έως και το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017.

Στην έκθεση παρουσιάζουν δουλειά τους οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου φωτογραφίας με θέμα «Εισαγωγή στις Βασικές Αρχές της Φωτογραφίας» και του δωρεάν σεμιναρίου φωτογραφίας για παιδιά και εφήβους με θέμα «Εισαγωγή στη Φωτογραφία» που διοργανώθηκε την περίοδο 2016-2017 από το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag και τη Φωτογραφική ομάδα fplus και με τη συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων.
Στόχος του σεμιναρίου ήταν η εξοικείωση των συμμετεχόντων στις βασικές αρχές της φωτογραφίας, περιλαμβάνοντας κυρίως τις θεωρητικές και τεχνικές γνώσεις που θα βοηθήσουν στην κατανόηση και χρήση της φωτογραφικής γλώσσας, ως μέσο έκφρασης.

Στην έκθεση συμμετέχουν:
Ευθύμιος Αλβίζος,
Αικατερίνη Γερακούδη,
Ιωάννης Ιωάννου,
Νικόλαος Κατσιαρίμπας,
Ασημίνα Καψή,
Κωνσταντίνος Κουλούντζος,
Ευτυχία Λάζου,
Όλγα Λάιου,
Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης,
Ελένη Μορφούλια,
Αθανάσιος Παπαθανασίου,
θεοδώρα Παπανεστωροπούλου,
Ευαγγελία Σταυροπούλου,
Αικατερίνη Στεργιούλη,
Δήμητρα Φυτιλή,
Rita Kakany

Την ημέρα των εγκαινίων θα δοθούν στους συμμετέχοντες οι βεβαιώσεις παρακολούθησης των Σεμιναρίων.