Φωτογραφικό Σεμινάριο με τον γνωστό φωτογράφο Πάρι Πετρίδη

«Αποθήκη» από τη σειρά «Τα Ρωμαίικά σχολεία της Πόλης»
· Μαθήματα - Σεμινάρια · Κύθηρα // Δημοσίευση: 20 Αυγ 2017

στις 16ες Φωτογραφικές Συναντήσεις Κυθήρων

Οι Φωτογραφικές Συναντήσεις Κυθήρων 2017 (27/9-1/10) θα συμπεριλάβουν φωτογραφικό σεμινάριο με τον Πάρι Πετρίδη, έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες φωτογράφους της γενιάς του. Το σεμινάριο αποτελείται από δύο τρίωρες συναντήσεις την Πέμπτη 28/9, όπου θεωρία, πρακτική και ερμηνεία αλληλοσυμπληρώνονται. Απευθύνεται εξίσου σε επαγγελματίες, ερασιτέχνες και φιλότεχνους εν γένει.

Στην πρωινή συνάντηση θα παρουσιαστεί το φωτογραφικό έργο του εισηγητή. Στόχος του η κατανόηση του συντακτικού και της πολυσημίας της φωτογραφικής εικόνας μέσα από διαφορετικές θεματικές, επιτελεστικές πρακτικές, ερμηνευτικές προσεγγίσεις. Tο απόγευμα θα αφιερωθεί αποκλειστικά σε κριτική συζήτηση και συμβουλευτική καθοδήγηση με αφορμή τις φωτογραφίες των ίδιων των συμμετεχόντων.

Φωτογραφία του Πάρι Πετρίδη
Φωτογραφία του Πάρι Πετρίδη: Σίμος Σαλτιέλ

Το κόστος συμμετοχής είναι 30 € και για τις δύο συναντήσεις. Ο αριθμός συμμετεχόντων περιορίζεται σε 20 συνολικά άτομα. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να εκδηλώσουν προκαταβολικά το ενδιαφέρον τους στη διεύθυνση mail@photokythera.gr.