Σεμινάρια Φωτογραφίας με τον Παναγιώτη Κασίμη

αφίσα σεμιναρίου
· Εκθέσεις · Μαθήματα - Σεμινάρια · Αθήνα // Δημοσίευση: 11 Σεπ 2017

στο TriiArtHub

Ο Παναγιώτης Κασίμης ανακοινώνει τη συνεργασία μου με το TriiArtHub και το Trii Art School, στον υπέροχο χώρο του οποίου, από τον Οκτώβρη, θα γίνονται τα σεμινάρια και τα workshops του, πολλές από τις δραστηριότητες που γίνονταν στο Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας ΕΝΝΕΑ, καθώς επίσης και αρκετές νέες δράσεις.

Από φέτος τα σεμινάρια που θα διδάσκει θα απευθύνονται κατά κύριο λόγο σε προχωρημένους. Σε όλους όσους, ενώ γνωρίζουν τα τεχνικά, επιθυμούν να αναπτύξουν και να εξελίξουν τη ματιά τους, τη φωτογραφία και το προσωπικό τους όραμα.

Αρχή με το γνωστό σεμινάριο οπτικής παιδείας και ανάπτυξης του βλέμματος, "Visual Literacy" την Τρίτη 3 Οκτώβριου 2017. Θα ακολουθήσει, ένα σεμινάριο για την καλλιτεχνική πρόθεση και την δημιουργία έργου, με ιδιαίτερη έμφαση στη σχέση μεταξύ λήψης και μεθόδου κριτικής και επιλογής των φωτογραφιών, και αργότερα, ένα σεμινάριο για τον τρόπο εργασίας σε ένα project και τη δημιουργία portfolio.

Παράλληλα, εκτός του TriiArtHub, σεμινάρια και workshops του Παναγιώτη Κασίμη θα διοργανώνονται και σε διάφορους άλλους πολιτιστικούς χώρους και φωτογραφικές ομάδες στην Αθήνα.

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00, θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια του χώρου του ΤriiArtHub, στο Κουκάκι.

Την ίδια βραδιά, οι εισηγητές θα παρουσιάσουν το εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα και θα συζητήσουν με τους ενδιαφερόμενους, απαντώντας ερωτήσεις και απορίες.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από ομαδική έκθεση γνωριμίας με το έργο των εισηγητών και καλλιτεχνών της ΤriiArtHub.