Επί Τέσσερα

αφίσα έκθεσης
· Εκθέσεις · Καρδίτσα // Δημοσίευση: 23 Σεπ 2017

τέσσερις φωτογράφοι εκθέτουν στη ΛΕΦΚΚ

Τέσσερις φωτογράφοι. Τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι. Ο Δημήτρης Αποστολός, Ευθύμης Γκίνης, Γιώργος Μαργαρίτης και ο Δημήτρης Τσούκης συναντιούνται στον ίδιο χώρο και εκθέτουν τις φωτογραφίες τους. Τέσσερα φωτογραφικά σύνολα που προκύπτουν από διαφορετικές εμπειρίες και στόχους.

Ο Δημήτρης Αποστολός, είναι 54 χρόνων και ασκεί το επάγγελμα του οδοντίατρου.

«Τον ενδιαφέρει μόνο η ανάδειξη των φωτογραφιζομένων, τους οποίους θεωρεί πρωταγωνιστές στον σχηματισμό ενός τυχαίου έργου.»

 

Ο Ευθύμης Γκίνης ζει και εργάζεται ως καλλιτέχνης στην πόλη της Καρδίτσας. Σπούδασε ζωγραφική στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας όπου και παρακολούθησε για δύο χρόνια το κατ' επιλογήν μάθημα της φωτογραφίας.

«Επιδιώκοντας την ανάδειξη του πνευματικού στοιχείου, δημιουργεί διαλόγους μεταξύ δυο φωτογραφιών και αναλύει έννοιες όπως, αντίθεση, ορίζοντας, διαχωρισμός, κατεύθυνση κ.α.»

 

Ο Γιώργος Μαργαρίτης εργάζεται ως καθηγητής πληροφορικής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Τα τελευταία χρόνια ζει στη Λαμία. Ασχολείται με τη φωτογραφία από το 2009.

«Φωτογραφίζοντας απλά τοπία και αντικείμενα. Ποια μηνύματα μπορούν να μεταδώσουν;»

 

Ο Δημήτρης Τσούκης γεννήθηκε στη Λάρισα το 1973. Είναι τοπογράφος μηχανικός Ε.Μ.Π. με μεταπτυχιακό στη φωτογραμμετρία. Από το 2001 ζει και εργάζεται στην Καρδίτσα. Με τη φωτογραφία ασχολείται ερασιτεχνικά από το 2010.

«Αναζητώντας το φωτογραφικό γεγονός, τη μεταμόρφωση του κόσμου, τη συγκίνηση πίσω από το προφανές».

 

 

Την έκθεση θα φιλοξενήσει η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Καρδίτσας ( Δημοτική Αγορά - Κατάστημα I28 ).

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017, στις 20:00.