Πνευματική Ιδιοκτησία και Φωτογραφία στον 21ο Αιώνα

Logo
· Ημερίδες // Δημοσίευση: 04 Οκτ 2010

ημερίδα από τον ΦΟΙΒΟ στη Θεσσαλονίκη

Ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης και Προστασίας των Πνευματικών Δικαιωμάτων των φωτογράφων δημιουργών (ΣΥΝ. Π.Ε.) «ΦΟΙΒΟΣ», στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την ενημέρωση σχετικά με το δίκαιο της πνευματικής ιδιοκτησίας όσον αφορά την φωτογραφία, προσκαλεί το κοινό στη συζήτηση για τα συμπεράσματα της Ημερίδας «Πνευματική Ιδιοκτησία και Φωτογραφία στον 21ο Αιώνα», που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου και ώρα 7.30 μ.μ., στη συνεδριακή αίθουσα «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» του Κέντρου Πολιτισμού Νομαρχίας Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αμύνης 1 / απέναντι από το Λευκό Πύργο).

Η συζήτηση αυτή οργανώνεται προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα και στους συναδέλφους από την Βόρεια Ελλάδα να συμμετάσχουν στον εμπλουτισμό των συμπερασμάτων της σχετικής Ημερίδας, (που είχε πραγματοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου 2010 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθήνας, στο πλαίσιο της ενημέρωσης σχετικά με το δίκαιο της πνευματικής ιδιοκτησίας όσον αφορά τη φωτογραφία), προκειμένου να ολοκληρωθούν και να εκδοθούν τα Πρακτικά της.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις του Οργανισμού μας, την Τρίτη 5 Οκτωβρίου, ώρα 8.00μμ, εγκαινιάζεται στο Πολιτιστικό Κέντρο του στρατοπέδου ΚΟΔΡΑ (αίθουσα ΚΟΙΤΩΝΕΣ) του Δήμου Καλαμαριάς, η ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας του ΦΟΙΒΟΥ «Αισθάνομαι…», που θα διαρκέσει έως 17 Οκτωβρίου 2010.

Η Έκθεση, που πραγματοποιείται και με την υποστήριξη του ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, παρουσιάστηκε πρόσφατα στη Δράμα (από 21 Σεπτεμβρίου μέχρι 2 Οκτωβρίου), στο νέο Δημαρχείο, στις παράλληλες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.