Μαθήματα φωτογραφίας από τη Φωτογραφική Ομάδα Mirrorfoto

λογότυπο φορέα
· Μαθήματα - Σεμινάρια · Λιβαδειά // Δημοσίευση: 06 Οκτ 2010

μαθήματα φωτογραφίας για την περίοδο 2010 – 2011

Η φωτογραφική ομάδα mirrorfoto ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου μαθημάτων που θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα προβολών της mirrorfoto Π .Ζητουνιάτη 34 Λιβαδειά.

Η ανάγκη ελεύθερης δημιουργικής έκφρασης μέσω της καλλιτεχνικής φωτογραφίας οδηγησε στη δημιουργία της φωτογραφικής ομάδας mirrorfoto.

Στο πλαίσιο της λειτουργίας της, η μετάδοση της τέχνης της φωτογραφίας ανοίγεται με τη δημιουργία φωτο-τμημάτων οπού ο καθένας μπορεί να διδαχθεί καλλιτεχνική φωτογραφία μέσω μαθημάτων, ημερίδων και σεμιναρίων από ειδικούς του χώρου.

Τα μαθήματα έχουν ως στόχο την ενασχόληση με την καλλιτεχνική φωτογραφία και περιλαμβάνουν 1)εβδομαδιαία μαθήματα θεωρίας και πρακτικής εφαρμογής. Παρουσίαση έργων μεγάλων φωτογράφων, κριτική ανάλυση του έργου τους και μέσω αυτών παρουσίαση της ιστορίας της φωτογραφίας. Παρουσίαση του έργου των μαθητών. 2) Σεμινάρια με εξειδικευμένα τμήματα. 3) Εκπαιδευτικές εκδρομές. 4) Εκθέσεις με έργα των μαθητών.

Ο χώρος εκτός από την αίθουσα προβολής διαθέτει φωτογραφική βιβλιοθήκη, studio και σκοτεινό θάλαμο πλήρως εξοπλισμένο. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις αρχές Οκτωβρίου.