Νέα σειρά φακών από την Olympus

φακοί PRIME Olympus
· Εξοπλισμός · Χαλάνδρι · Αθήνα // Δημοσίευση: 31 Οκτ 2017

Η Olympus εγκαθιδρύει τη σειρά M.Zuiko F1.2 PRO prime με δύο νέους φακούς.

Φιλοσοφία design μίας μοναδικής γραμμής. Η Olympus μόλις κυκλοφόρησε δύο νέους prime φακούς F1.2 PRO. Τον M.Zuiko Digital ED 17mm F1.2 PRO και τον M.Zuiko Digital ED 45mm F1.2 PRO. Αυτοί οι δύο φακοί έρχονται να προστεθούν μαζί με τον ήδη υπάρχοντα M.Zuiko Digital ED 25mm F1.2 PRO και όλοι μαζί να σχηματίσουν τη σειρά φακών M.Zuiko F1.2 PRO, μία σειρά πολύ ελαφριών και μικρών σε μέγεθος συστημάτων που όμως προσφέρουν απαράμιλλη ποιότητα στα F1.2. Με αυτούς τους φακούς η Olympus επεκτείνει τη σειρά PRO σε σύνολο εννέα φακών καλύπτοντας όλα τα εστιακά μήκη.

Οι δύο νέοι φακοί σχεδιάστηκαν με την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία της σειράς F1.2 PRO prime lens (που περιλαμβάνει και τον M.Zuiko Digital ED 25mm F1.2 PRO), για να προσφέρουν bokeh απίστευτης ποιότητας και μοναδική ανάλυση. Είναι ταχύτατοι, με ακριβέστατο AF, και όλα αυτά σε ένα πολύ μικρό και ελαφρύ σώμα ανθεκτικό στη σκόνη, το νερό και το ψύχος (-10°C).

 

Ο φακός M.Zuiko Digital ED 45mm F1.2 PRO θα είναι διαθέσιμος προς το τέλος Νοεμβρίου 2017, ενώ ο M.Zuiko Digital ED 17mm F1.2 PRO το Μάρτιο του 2018

Για περισσότερες πληφορορίες δείτε εδώ