Φωτογραφικό Μπαζάρ

αφίσα εκδήλωσης
· Διάφορα · Παλαιό Φάληρο · Πειραιάς // Δημοσίευση: 14 Δεκ 2017

η φωτογραφική ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 στηρίζει το έργο του ΠΑΝΤΟΚΑΦΕΝΕ

 

«…να είμαστε καλλιτέχνες και χρήσιμοι άνθρωποι συγχρόνως!»

 

Η τέχνη, η αλληλεγγύη, το πάθος και η αγάπη ενώνουν τις δυνάμεις τους.
Την Κυριακή Δεκεμβρίου 2017 στις 11 π.μ. - 6 μ.μ. η φωτογραφική ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 γεμίζει τους τοίχους του εναλλακτικού καφενείου-παντοπωλείου ΠΑΝΤΟΚΑΦΕΝΕ με φωτογραφίες. Θα υπάρχει ζωντανή μουσική και γιορτινή ατμόσφαιρα!

Οι φωτογράφοι προσφέρουν κάθε έργο τους στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ για να στηρίξουν το έργο που προσφέρει καθημερινά ο χώρος αυτός.

 

ΠΑΝΤΟΚΑΦΕΝΕΣ
Ο «Παντοκαφενές» της Κοιν.Σ.Επ. +εργάζομαι! Το εναλλακτικό καφενείο-παντοπωλείο που επιτυχημένα εκπληρώνει το διττό σκοπό του: Την ικανοποίηση των θαμώνων, περαστικών, πελατών και την ομαλή κοινωνική ένταξη ατόμων με ειδικές ανάγκες. Μέσω της απασχόλησης ο «Παντοκαφενές» απασχολεί 7 άτομα με αυτισμό, νοητική υστέρηση και άλλα προβλήματα ψυχικής υγειας! Τα προϊόντα που διατίθενται προέρχονται κατά προτεραιότητα από άλλες ΚοινΣΕπ ή ΚοιΣΠΕ που απασχολούν επίσης ΑμΕΑ.

ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26
Η ομάδα Διάφραγμα 26 είναι μία φωτογραφική ομάδα με έδρα την Αθήνα. Αποτελείται από επαγγελματίες κι ερασιτέχνες φωτογράφους κι έχει ως συντονιστή της τον δάσκαλο φωτογραφίας Ανδρέα Κατσικούδη. Στεγάζεται στο Cinemarian. Διοργανώνει εκθέσεις, παρουσιάσεις φωτογράφων, φωτο-εξορμήσεις, ομιλίες και προβολές ταινιών για τη φωτογραφία. Καλύπτει δωρεάν επιλεγμένες εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα. Διοργανώνει επίσης στην Αθήνα το "PHOTO SUNDAY" και κάθε χρόνο ένα φεστιβάλ με συμμετοχή καλλιτεχνών από όλα τα είδη τέχνης. Φέτος το Φεστιβάλ έχει τίτλο: ΟΥΤΟΠΙΑ και περιμένει δηλώσεις συμμετοχής από καλλιτέχνες!

 

Συντονισμός εκδήλωσης: Μπάμπης Ντιρίντης
Υπεύθυνος τυπωμάτων: Στράτος Σκοτεινιάδης
Αφίσα: Πέννυ Φραγκάκη