20 Φωτογράφοι, 20 Ματιές...

τοπίο
· Εκθέσεις · Κυψέλη · Αθήνα // Δημοσίευση: 14 Απρ 2018

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας της ομάδας "Περί Φωτογραφίας" στη Blank Wall Gallery

Είκοσι Φωτογράφοι της ομάδας “ΠΕΡΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ” παρουσιάζουν την άποψη τους για το πως προσεγγίζουν τον κόσμο και την φωτογραφία μέσα από ατομικά portfolio 4 φωτογραφικών έργων, που συνδέονται με τον δημιουργό τους και με την προσωπική του αλήθεια πολύ περισσότερο από όσο με το θέμα που απεικονίζουν.

Τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη της συνάντηση η Φωτογραφική Ομάδα ΠΕΡΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ (ΟΝ PHOTHOGRAPHY TEAM) παρουσιάζει για πρώτη φορά μία ομαδική έκθεση όλων των ενεργών μελών της.

Αυτή η έκθεση αποτελείται από πρόσφατες φωτογραφίες, οι περισσότερες τραβηγμένες τα δύο τελευταία χρόνια και επιχειρούν μία προσέγγιση σε δύο επίπεδα, τόσο σε ατομικό όσο και συλλογικό.

Ο κάθε φωτογράφος επιχειρεί μέσα από 4 φωτογραφίες να προβάλλει το προσωπικό του ύφος και την αισθητική του, χωρίς να δεσμεύεται από ένα κυρίαρχο θέμα ή κάποια ομαδική αισθητική, τα οποία όμως εντάσσονται μέσα στο πλαίσιο διαλόγου της ομάδας, επειδή ακριβώς προέρχονται από αυτόν.

Σε κάθε περίπτωση τα αποτελέσματα προέρχονται από δημιουργούς που αναζητούν και εξερευνούν τόσο το μέσο όσο και την αισθητική, με προσήλωση και αγάπη για την φωτογραφική τέχνη.

Συμμετέχουν:

ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ Grammatico

ΑΝΝΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ

ΒΑΡΒΑΡΑ ΡΑΠΤΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΤΑΜΙΧΤΣΗ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ

ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ

ΠΑΥΛΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ

ΣΟΦΙΑ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗ

ΣΠΥΡΟΣ ΣΚΟΥΤΑΡΗΣ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΕΡΣΙΑΔΗΣ

ΜΠΕΤΤΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΔΗ

ΝΙΝΑ ΠΑΡΑΣΧΟΥ

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΜΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΙΠΙΝΑ ΙΓΓΛΕΣΗ

ΤΙΝΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ