Φωτογραφία δρόμου

flyer εκδήλωσης
· Workshops · Καρδίτσα // Δημοσίευση: 21 Απρ 2018

σεμινάριο φωτογραφίας δρόμου με τον Ανδρέα Κατσάκο στη Λέσχη Φωτογραφίας κ΄ Κινηματογράφου Καρδίτσας

Η Λέσχη Φωτογραφίας κ΄ Κινηματογράφου Καρδίτσας σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Ομάδα fplus, διοργανώνουν το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 στις 18:00, σεμινάριο φωτογραφίας δρόμου με εισηγητή τον Ανδρέα Κατσάκο.
 
Το σεμινάριο χωρίζεται σε δύο μέρη και θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο του φωτοκινηματοφραφικού μουσείου κατ. Ι-28 στη Δημοτική αγορά. 
 

Φωτογραφία: Ανδρέας Κατσάκος
 
Στο πρώτο μέρος θα γίνει μια αναφορά στην ιστορία της φωτογραφίας, τη σύνθεση, την αισθητική, τις τεχνικές προσέγγισης και τον εξοπλισμό που απαιτείται για την φωτογραφία δρόμου.
 
Στο δεύτερο μέρος θα γίνει κριτική των φωτογραφιών που έχουν παραχθεί από τους συμμετέχοντες με θέμα την φωτογραφία δρόμου.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να φέρουν 10 -20 φωτογραφίες, είτε εκτυπωμένες είτε σε ψηφιακή μορφή.
 
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των 40 χρόνων από την ίδρυση της Λέσχης Φωτογραφίας κ΄ Κινηματογράφου Καρδίτσας
 

Φωτογραφία: Ανδρέας Κατσάκος
 
Σύντομο βιογραφικό σημείωμα του Εισηγητή
Ο Ανδρέας Κατσάκος γεννήθηκε στην Λάρισα το 1973. Σπούδασε φωτογραφία στο Ι.Ι.Ε.Κ. E.S.P. Με τη φωτογραφία ασχολείται ερασιτεχνικά από το 1996. Έχει εκθέσει το έργο του σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Δουλειά του επίσης δημοσιεύτηκε κατά καιρούς και σε διάφορα φωτογραφικά περιοδικά. Είναι συνεκδότης του διαδικτυακού φωτογραφικού περιοδικού fmag (http://fmag.gr/). Το 2013 ανέλαβε την δημιουργία της Φωτογραφικής Ομάδας “fplus”. Τα τελευταία χρόνια έχει επιμεληθεί και οργανώσει μεγάλο αριθμό φωτογραφικών εκθέσεων και άλλων φωτογραφικών εκδηλώσεων.