Η fplus & το fmag συμμετέχουν στο 7ο Mountain Enduro Camp

flyer εκδήλωσης
· Εκθέσεις · Μαθήματα - Σεμινάρια · Βερδικούσια // Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2018

για τέταρτη συνεχή χρονιά στο τριήμερο κατασκηνωτικό φεστιβάλ στη Μαμαλή Βερδικούσιας

Η φωτογραφική ομάδα fplus και το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag συμμετέχουν για τέταρτη συνεχή χρονιά στο Mountain Endruro Camp που θα πραγματοποιηθεί στη Μαμαλή Βερδικούσιας, Λάρισας στις 6, 7, και 8 Ιουλίου 2018.

Το Mountain Enduro Camp, είναι ένα τριήμερο κατασκηνωτικό φεστιβάλ, ανοιχτό και προσιτό σε όλους. Πραγματοποιείται στην κορυφή Μαμαλή (υψόμετρο 1424 μ.) της ορεινής τοποθεσίας του χωριού Βερδικούσια (7χλμ από το χωριό, 65χλμ από τη Λάρισα). Η τοποθεσία Μαμαλή είναι σκεπασμένη από ένα μοναδικό και σπάνιο καταπράσινο δάσος οξιάς.

Οι εκδηλώσεις και δραστηριότητες έχουν ως βασικό μέλημα την ευχαρίστηση και διασκέδαση των επισκεπτών. Η επαφή με τη φύση, η άθληση, ο πολιτισμός, η μουσική και φυσικά η μηχανοδήγηση είναι αυτά που αποτελούν τα κύτταρα του οργανισμού που μεγαλώνει κάθε χρόνο, ωριμάζει, γίνεται θεσμός και λέγεται Mountain Enduro Camp!

Φωτογραφικές δράσεις

Έκθεση Φωτογραφίας στο χώρο της κατασκήνωσης από τα μέλη της fplus και τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου φωτογραφίας με θέμα «Εισαγωγή στις Βασικές Αρχές της Φωτογραφίας» που διοργανώθηκε την περίοδο 2017-2018 από το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag και τη Φωτογραφική ομάδα fplus.

Η έκθεση θα είναι προσβάσιμη για όλο το κοινό του φεστιβάλ και τις τρεις ημέρες.

Στην έκθεση συμμετέχουν:
Ελένη Νικόλ Αρμπένη
Μάρκγκιτ Γκαζούλη
Νικολέτα Ζαφείρη
Ανδρέας Κατσάκος
Νικόλαος Κατσιαρίμπας
Ασημίνα Καψή
Ευάγγελος Κουδωνάς
Ξενοφών Κούκος
Στέφανος Μόκας
Βασίλης Νεμπεγλεριώτης
Αθανασία Σαγώνα
Ανδρέας Τσιβούλης
Ευγενία Χριστοδούλου
Rita Kakany

Σεμινάριο Φωτογραφίας.
Επιγραμματική εισαγωγή στη φωτογραφική τέχνη. Βασικά σεμινάρια χρήσης της φωτογραφικής μηχανής και αντιμετώπιση συγκεκριμένων θεμάτων όπως η φωτογραφία τοπίου και η καταγραφή της κίνησης. Τα σεμινάρια θα έχουν διαλεκτική - διαδραστική μορφή και είναι ανοιχτά για όλους τους κατασκηνωτές.

Ημερομηνία: Σάββατο 07 Ιουλίου 18:00 – 19:00