Σεμινάρια Φωτογραφίας και Photoshop στην Ε΄ Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης

flyer εκδήλωσης
· Μαθήματα - Σεμινάρια · Θεσσαλονίκη // Δημοσίευση: 14 Σεπ 2018

σεμινάρια φωτογραφίας για την περίοδο 2018 - 2019

Ξεκινούν οι εγγραφές για τα σεμινάρια Φωτογραφίας και Photoshop με εισηγήτρια την Μαρία K. Θαμνίδου, υπό την αιγίδα και σε συνεργασία με την Ε΄ Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε άτομα κάθε ηλικίας, που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την τέχνη της φωτογραφίας. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου χορηγείται πιστοποιητικό παρακολούθησης .

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ι (αρχαρίων): Διδάσκονται οι βασικές τεχνικές γνώσεις θεωρητικά και πρακτικά για τη δημιουργία φωτογραφιών, και βασική αναφορά και στα είδη της φωτογραφίας. Εργαζόμαστε κυρίως με DSLR μηχανές. Μέσα από τις διαδρομές που θα κάνουμε μαζί, θα κατακτήσετε την χαρά και την τέχνη της αποτύπωσης του κόσμου σας μέσα από την φωτογραφία. Ίσως να ανακαλύψουμε και λίγο Bresson μέσα μας.

Έναρξη: Δευτέρα 1 Οκτωβρίου

Διάρκεια Οκτώβριος –Ιανουάριος

Τμήματα πρωινά  10.00-13.00

Απογευματινά 18.00 -21.00

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΙΙ: Οι μαθητές χρειάζεται να έχουν τις βασικές φωτογραφικές γνώσεις. Έχουμε εξειδίκευση σε είδη της φωτογραφίας (πορτραίτο, αστικό και φυσικό τοπίο, φωτογραφία ντοκουμέντο, φωτογραφία δρόμου κλπ), ιστορία της φωτογραφίας, μελέτη σημαντικών φωτογράφων. Μαζί συνεχίζουμε να επεκτείνουμε και να εφαρμόζουμε όλα όσα μάθαμε ή ήδη γνωρίζουμε με έμφαση στη λεπτομέρεια και την αυτοέκφραση. Ψάχνουμε και ανακαλύπτουμε μαζί περισσότερα, με αναγκαία καθοδήγηση, ενθάρρυνση και προγραμματισμό. Που μπορεί να μας οδηγήσει αυτό το ταξίδι?

Έναρξη τμημάτων :Τετάρτη 3 Οκτωβρίου

Διάρκεια Οκτώβριος –Ιανουάριος

Τμήματα πρωινά  9.00-11.30

Απογευματινά 5.00 -20.00

  • ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ (PHOTOSHOP) Ι: Διδάσκονται τα βασικά εργαλεία και  επεξεργασίες εικόνας. Εδώ διδάσκεται η τέχνη της αποπλάνησης.

Έναρξη  Τετάρτη 3 Οκτωβρίου

Διάρκεια Οκτώβριος –Ιανουάριος

Τμήματα πρωινά  11.30-13.30

Απογευματινά  20.00- 22.00

Εγγραφές πληροφορίες: 2310 304647 κινητό τηλ : 6977355218      email:mathamnidou@gmail.com.

Κόστος συμμετοχής 30 ευρώ/μήνα