Εισαγωγή στην Τέχνη της Φωτογραφίας

Hellenic American Union
· Διαλέξεις - Ομιλίες · Αθήνα // Δημοσίευση: 16 Οκτ 2010

ετήσιο σεμινάριο στην αγγλική γλώσσα με τον Πλάτωνα Ριβέλλη στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση, σε συνεργασία με τον δάσκαλο και θεωρητικό της φωτογραφίας Πλάτωνα Ριβέλλη, διοργανώνει ετήσιο σεμινάριο στην αγγλική γλώσσα με τίτλο Εισαγωγή στην Τέχνη της Φωτογραφίας.

Το περιεχόμενο του σεμιναρίου θα αφορά την καλλιτεχνική φωτογραφία τόσο από την πλευρά ενός θεατή φωτογραφιών όσο και ενός φωτογράφου. Ειδικότερα, θα εξεταστούν θέματα τεχνικής που επηρεάζουν το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και θα αναλυθούν καλλιτεχνικά προβλήματα που απασχολούν τη φωτογραφία και γενικότερα την Τέχνη. Επίσης, θα προβληθούν και θα αναλυθουν φωτογραφίες όσων συμμετέχουν.

Στο σεμινάριο μπορεί να πάρουν μέρος άτομα κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου φωτογραφικών γνώσεων, αν και η χρήση μιας έστω απλής ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής είναι ενδεδειγμένη. Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να βελτιώσουν τη φωτογραφική τους καλλιέργεια και να αναπτύξουν κριτήρια για την αξιολόγηση, εκτίμηση και απόλαυση της Φωτογραφίας γενικά και των φωτογραφιών τους ειδικότερα.

Τα μαθήματα διεξάγονται στην αγγλική γλώσσα. Για να μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, πρέπει να είστε ήδη σε επίπεδο upper-intermediate.

Οι εγγραφές στο σεμινάριο ξεκινούν στις 8 Σεπτεμβρίου 2010 και ολοκληρώνονται την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010. Μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, Τμήμα Εγγραφών, Μασσαλίας 22, Κολωνάκι (καθημερινές, 09:00 - 20:00).

Δείτε τους όρους εγγραφής