Εισαγωγή στις Βασικές Αρχές της Φωτογραφίας

flyer εκδήλωσης
· Μαθήματα - Σεμινάρια · Λάρισα // Δημοσίευση: 20 Οκτ 2018

Δωρεάν σεμινάριο φωτογραφίας από τη φωτογραφική ομάδα φωτόνιο

Το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag και η φωτογραφική ομάδα φωτόνιο, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων ανακοινώνει τη διοργάνωση δωρεάν φωτογραφικού σεμιναρίου διάρκειας 4 μηνών για τους εργαζόμενους των δύο δημόσιων Νοσοκομείων της Λάρισας, που θα υλοποιηθεί στο Μύλο του Παππά με εισηγητή τον Ανδρέα Κατσάκο.

Ο κύκλος των μαθημάτων πλαισιώνεται από παρουσιάσεις φωτογράφων, εξωτερικές λήψεις για πρακτική εφαρμογή, ανάθεση ασκήσεων και κριτική ανάλυση των φωτογραφιών που δημιουργηθούν κατά την διάρκεια του εργαστηρίου.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα χορηγηθεί στους συμμετέχοντες βεβαίωση συμμετοχής

Εγγραφές / ενημέρωση: Τρίτη 2 και 9 Οκτωβρίου 2018, ώρες 20:00 – 21:00
Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018, ώρες 20:00 – 21:00
Πρώτη συνάντηση ενδιαφερομένων: Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018, στις 20.00, στο Μύλο του Παππά, (1ος όροφος) Γεωργιάδου 53 στη Λάρισα.

Περισσότερες πληροφορίες: T: 6944241177, E: katsakos@gmail.com

Λίγα λόγια για τη Φωτογραφική Ομάδα φωτόνιο
Η φωτογραφική ομάδα φωτόνιο δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2016 από εργαζόμενους των δύο δημόσιων Νοσοκομείων της Λάρισας. Η ομάδα από τις πρώτες μέρες της δημιουργίας της διοργάνωσε την πρώτη της φωτογραφική έκθεση με τίτλο “Μικρές Στιγμές” που φιλοξενήθηκε στον εκθεσιακό χώρο της εστίας πολιτισμού στον 3ο όροφο του Κτιρίου Α του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας.
https://www.facebook.com/fotonio.gr/

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα του Εισηγητή
Ο Ανδρέας Κατσάκος γεννήθηκε στην Λάρισα το 1973. Σπούδασε φωτογραφία στο Ι.Ι.Ε.Κ. E.S.P.
Με τη φωτογραφία ασχολείται ερασιτεχνικά από το 1996. Το φωτογραφικό του έργο έχει παρουσιαστεί σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Δουλειά του επίσης δημοσιεύτηκε σε ομαδικά λευκώματα και σε διάφορα φωτογραφικά περιοδικά. Το 2010 μαζί με τον Γρηγόρη Κατσιάνα δημιούργησαν το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag (http://fmag.gr/). Το 2013 ανέλαβε την δημιουργία της Φωτογραφικής Ομάδας “fplus”. Τα τελευταία χρόνια έχει επιμεληθεί και οργανώσει μεγάλο αριθμό εκθέσεων και άλλων φωτογραφικών εκδηλώσεων.
http://andreaskatsakos.com/