Γνωριμία με τα νέα μέλη

flyer εκδήλωσης
· Παρουσιάσεις Φωτογράφων · Λάρισα // Δημοσίευση: 22 Οκτ 2018

παρουσίαση των νέων μελών της Φωτογραφική ομάδα fplus

Στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων συναντήσεων, η Φωτογραφική Ομάδα fplus, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων παρουσιάζει την Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:00, στο Μύλο του Παππά (1ος όροφος), Γεωργιάδου 53 στη Λάρισα, τα νέα μέλη της ομάδας.
 
Τα πέντε νέα μέλη της ομάδας, ο Ευάγγελος Κουδωνάς, ο Βασίλης Νεμπεγλεριώτης, ο Βασίλης Νταόπουλος, ο Χρήστος Παπακρίβος και ο Ανδρέας Τσιβούλης θα παρουσιάσουν στο κοινό την φωτογραφική τους δουλειά.
 
Είσοδος Ελεύθερη
 

Λίγα λόγια για την φωτογραφική ομάδα fplus
Η φωτογραφική ομάδα fplus δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2013, στην πόλη της Λάρισας, από μία ομάδα 18 ερασιτεχνών φωτογράφων, τους οποίους ένωσε το κοινό τους ενδιαφέρον και η αγάπη για την φωτογραφία.

Κύριο μέλημα της ομάδας είναι η προβολή, καλλιέργεια και ανάπτυξη της τέχνης της φωτογραφίας.

Από την αρχή της δημιουργίας, η ομάδα, ανακοινώνει κάθε χρόνο στα μέσα Σεπτεμβρίου, το πρόγραμμα εκδηλώσεων για τους επόμενους 10 μήνες. Μέσα από μία πλούσια δράση που περιλαμβάνει εκθέσεις, σεμινάρια, παρουσιάσεις φωτογράφων, ομιλίες, διαλέξεις, διαγωνισμούς κ.α., δίνεται η δυνατότητα στα μέλη της ομάδας, αλλά και όλους όσους τους ενδιαφέρει η τέχνη της φωτογραφίας, να εμβαθύνουν, αλλά και να διευρύνουν τους φωτογραφικούς τους ορίζοντες, να καλλιεργήσουν την αισθητική τους και να εξελίξουν το προσωπικό τους ύφος.

Μαζί με το θεωρητικό υπόβαθρο η ομάδα ενισχύει και μια πιο πρακτική προσέγγιση στη φωτογραφία με φωτογραφικές εξορμήσεις στην περιοχή της Λάρισας και εκδρομές σε διάφορα μέρη της Ελλάδας όπως και επισκέψεις σε σημαντικά φωτογραφικά δρώμενα που γίνονται στη χώρα.

Οι συναντήσεις της ομάδας, από το Νοέμβριο του 2014, πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη σε χώρο που τους παραχώρησε η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων στο Μύλο του Παππά (Γεωργιάδου 53) στη Λάρισα.

http://fplus.gr/
https://www.facebook.com/fplus.gr/