Αναστάσιος Καρακούλιας

flyer εκδήλωσης
· Παρουσιάσεις Φωτογράφων · Λάρισα // Δημοσίευση: 19 Φεβ 2019

παρουσίαση φωτογραφικού έργου του Αναστάσιου Καρακούλια στο μύλο του Παππά

Στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων συναντήσεων, η Φωτογραφική Ομάδα fplus, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, φιλοξενεί την Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019, στις 19.00 στο Μύλο του Παππά, (Γεωργιάδου 53, 1ος όροφος), τον Αναστάσιο Καρακούλια, ο οποίος θα παρουσιάσει στο κοινό, τη φωτογραφική του δουλειά.

Η φωτογραφική δουλειά του Αναστάσιου Καρακούλια αποτελείται από φωτογραφίες δρόμου και πορτραίτα κυρίως από εκδηλώσεις και δρώμενα της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας αλλά και δρώμενα από την Κομοτηνή, τις Σέρρες και το Μεσολόγγι.

Η φωτογραφική του δραστηριότητα ξεκίνησε το 2016 ως μέλος της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας στην οποία συμμετέχει μέχρι και σήμερα. Παρακολούθησε τον κύκλο των θεωρητικών μαθημάτων και συμμετείχε σε 3 ομαδικές εκθέσεις, αυτή των νέων μελών της Λέσχης για το έτος 2016-2017, στην έκθεση Μανιάρεια 2017 που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελακίων και στην Εκθεση της Φωτογραφικής Λέσχης στο φεστιβάλ Πηνειού 2018. Παράλληλα το 2018 παρουσίασε και την πρώτη ατομική του έκθεση με τίτλο «Βοιβηίδα : η ωραία κοιμωμένη» .
Τον ενθουσιάζει η φωτογραφία δρόμου και γενικότερα η φωτογραφία ντοκουμέντο αλλά και το τοπίο, αστικό και φυσικό.