Μάγισσα Θεσσαλονίκη

flyer εκδήλωσης
· Εκθέσεις · Θεσσαλονίκη // Δημοσίευση: 07 Μάιος 2019

έκθεση φωτογραφίας στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ φωτογραφίας της Λέσχης Out of Focus

Στo πλαίσιo του 1ου Φεστιβάλ φωτογραφίας της Λέσχης "Out of Focus" τα μέλη της παρουσιάζουν την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Μάγισσα Θεσσαλονίκη».

Άνθρωποι, στιγμές, γωνιές, όψεις, ήχοι από μια πόλη με ένα μοναδικό χρώμα, μ’ ένα ιδιαίτερο άρωμα, με μια αστείρευτη ενέργεια, μετουσιώνονται σε εικόνες. Εικόνες από μια πόλη μεθυστική, μυστηριώδη. Μια πόλη που κρύβει καλά μέσα της την ανατολή και τη δύση, το χθες και το σήμερα, το ταπεινό και το μεγαλειώδες. Μια πόλη που δεν είναι δυνατόν να σε αφήσει ασυγκίνητο, καθώς κλέβει την καρδιά σου, της βάζει φτερά και σε παρασέρνει. Σου κλείνει το μάτι να την ζήσεις, να την απολαύσεις, χωρίς, όμως, να σ’ αφήσει να την χορτάσεις. Μια πόλη αλήτισσα, αριστοκράτισσα μα και φτωχομάνα. Από τα κάστρα μέχρι το λιμάνι, απ’ τον Βαρδάρη μέχρι την Κρήνη, κάθε σπιθαμή της έχει κάτι να σου πει, να σου ψιθυρίσει, να σου θυμίσει, να σε κάνει να γελάσεις, να κλάψεις, να ερωτευτείς.
Μια πόλη φωτεινή. .. Μια πόλη ερωτική…Μια πόλη Μαγική…

Συμμετέχουν:
Σοφία  Απτόσογλου, Κυριάκος Γκογκόπουλος, Δημήτρης Δεσποινούδης, Φώτιος Καρακάσης, Γιούρι (Norin) Καρυοφύλλης, Κατερίνα Κατσαρέλη, Κώστας Κίτσος, Θάνος Κοκκίνης, Αργυρώ Κούκου, Γιώτα Κυρατζάκου, Κατερίνα Λεβενιώτη, Φωτεινή Μιχαλέου, Γρηγόρης Πανταζής, Χριστίνα Παπαϊωάννου, Τάσος Παπάς, Χρύσα Προύσαλη, Γιώργος Σαμαρτζής, Απόστολος Σιμόπουλος, Γιώργος Στοϊδης, Γιάννης Τριανταφυλλίδης, Θανάσης Τσιλιγγούδης, Πάρης Τσιλικάκης, Θάνος Χαρίσης