Ανδρικό Γυμνό στη θάλασσα

· Μαθήματα - Σεμινάρια · Αθήνα // Δημοσίευση: 18 Σεπ 2020

εργαστήρι καλλιτεχνικής φωτογραφίας με τον Ανδρέα Κατσικούδη

Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας διοργανώνει ο Ανδρέας Κατσικούδης με βοηθό τον Κώστα Σταμπάνη την Κυριακή 4 Οκτωβρίου  2020 στις 8:00 το πρωί σε παραλία της Αττικής (μισή ώρα από το κέντρο).
 
Διάρκεια φωτογράφισης:  δυο ώρες  (ίσως και παραπάνω, εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων). Ο/η κάθε φωτογράφος θα έχει τουλάχιστον 15 λεπτά την σκηνοθεσία, ενώ τις υπόλοιπες ώρες τραβάει φωτογραφίες λίγο πιο πίσω από αυτόν που έχει την πρωτοβουλία.
 
Θα δουλέψουμε  με φυσικό φως και ανακλαστήρα. Το μοντέλο είναι έμπειρο και βοηθάει πολύ τους αρχάριους όσο αφορά το ποζάρισμα. Οι έμπειροι ξέρουν τι θέλουν.
 
Φυσικά μπορούμε να έχουμε μαζί μας props (αντικείμενα) που χρειαζόμαστε για τη σκηνοθεσία μας (ή απλά να αφήσουμε το φυσικό χώρο και το μοντέλο να δουλέψουν για μας).
 
Ο Α. Κατσικούδης είναι εκπαιδευτικός, φωτογράφος και σκηνοθέτης. Διδάσκει φωτογραφία και κινηματογράφο στο Cinemarian - www.andreaskatsikoudis.com
 
Κόστος: 40 ευρώ την ημέρα της φωτογράφισης (αν προπληρωθεί 35 ευρώ)
 
Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: akatsikoudis@yahoo.com  (παρακαλούμε οι φωτογράφοι να γράφουν στο θέμα του μηνύματος ΓΥΜΝΟ και στο μήνυμα το πλήρες όνομα και το κινητό τους τηλέφωνο)
 
Οι καλύτερες φωτογραφίες θα πάρουν μέρος στην έκθεσή μας ΓΥΜΝΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΙΙΙ στο Cinemarian το Νοέμβριο του 2020