Πρόσωπα και Στιγμές Ανθρώπων

flyer εκδήλωσης
· Εκθέσεις · Λάρισα // Δημοσίευση: 26 Μάιος 2022

έκθεση φωτογραφίας του Αχιλλέα Τραγούδα στην αίθουσα του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας

Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Πρόσωπα και Στιγμές Ανθρώπων», πραγματοποιεί ο δημοσιογράφος Αχιλλέας Τραγούδας την Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022, στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας.
 
Ο Αχιλλέας Τραγούδας θα παρουσιάσει σε 60 φωτογραφίες έντυπης μορφής και 200 ψηφιακής μορφής, πορτρέτα, εικόνες δρόμου και στιγμές ανθρώπων από την καθημερινή δραστηριότητά τους που απαθανάτισε τα τελευταία χρόνια σε 30 χώρες (Ελλάδα, Αίγυπτο, Τυνησία, Μαρόκο, Τουρκία, Ιταλία, Ινδία, Βουλγαρία, Αλβανία, Γερμανία, Ουγγαρία, Σερβία, Αγγλία, Δανία, Σκωτία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Πολωνία, Ολλανδία, Νότια Κορέα, Κίνα, Ρωσία, Λεττονία, Εσθονία, Λιθουανία, Τσεχία, Πορτογαλία, Γαλλία και ΗΠΑ).
 
Ο Αχιλλέας Τραγούδας, δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης της «Ελευθερίας» και των περιοδικών της για 35 χρόνια, ασχολείται ερασιτεχνικά με την φωτογραφία για περισσότερα από 30 χρόνια κι έχει παρουσιάσει εικόνες του σε πέντε ομαδικές εκθέσεις, ενώ τα «Πρόσωπα και Στιγμές Ανθρώπων» είναι η δεύτερη ατομική του έκθεση. Η πρώτη του ατομική ήταν αφιερωμένη στην Κωνσταντινούπολη, είχε τον τίτλο «Η δική μου Πόλη» και παρουσιάστηκε το 2015 στην Λάρισα.
 
Η έκθεση, οργανώνεται από το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας και το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, ενώ θα λειτουργεί στις ώρες 11 το πρωί με 1 το μεσημέρι και 7 το απόγευμα με 9 το βράδυ.