Γυμνά Βλέμματα 4

flyer εκδήλωσης
· Εκθέσεις · Αθήνα // Δημοσίευση: 27 Μάιος 2022

έκθεση φωτογραφίας Καλλιτεχνικού Γυμνού στο Cinemarian

Η ομαδική έκθεση που προσπαθεί να γίνει θεσμός επιστρέφει στην τέταρτη εκδοχή της! Στην έκθεση συμμετέχουν 40 φωτογράφοι κι αποτελείται από δυο ενότητες:
 

  1. Εργαστήρι Καλλιτεχνικού Γυμνού

Επιλογή από τις καλύτερες φωτογραφίες που τράβηξαν ερασιτέχνες κι επαγγελματίες φωτογράφοι στα εργαστήρια που οργάνωσε ο Ανδρέας Κατσικούδης με βοηθό τον Κώστα Σταμπάνη.

Φωτογραφίες με διάφορα μοντέλα σε κλειστό, αλλά και σε ανοιχτό χώρο (θάλασσα, δάσος, εγκαταλειμμένο κτίριο) που δείχνουν πόσο διαφορετικό είναι το βλέμμα του κάθε φωτογράφου. Την ίδια ώρα, με παρόμοιο φως και το ίδιο μοντέλο, ο καθένας και η καθεμία μας εκφράστηκε με το δικό του τρόπο.

Φωτογράφοι (με τυχαία σειρά)
Κώστας Παπαδάκης, Νίκος Σιδέρης, Κωνσταντίνος Μαστοράκης, Κωνσταντίνος Ράδος, Αντώνης Αλεξάκης, Θωμάς Τσάβαλος, Θανάσης Βασιλόπουλος, Ανδρέας Πασχάλης Κωνσταντινίδης, Χρύσα Τζαβάρα, Ασπασία Λεούση, Θοδωρής Αντωνάτος, Αγγελική Κούντζου, Κώστας Λαγός, Πένυ Βελονάκη, Δημήτρης Ζαραφωνίτης, Άλκης Ρωμαίος, Κατερίνα Μπαράκου, Γιώργος Μαλλιαράκης , Δημήτρης Χατζηαλεξίου, Άννα Τομαρά, Γιάννης Σταυρακάκης, Χρυσάνθη Καρρά, Je_on Papageorgiou, Κώστας Σταμπάνης, Ανδρέας Κατσικούδης, Χρήστος Καμπριάνης

 

  1. Διαγωνισμός Φωτογραφίας από το Διάφραγμα 26

Μετά από ανοιχτή πρόσκληση από τη φωτογραφική ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26  έστειλαν συμμετοχές φωτογράφοι από όλη την Ελλάδα. Οι 16 φωτογραφίες που διακρίθηκαν θα παρουσιαστούν σε αυτή την έκθεση (αυτή τη φορά δεν επιλέξαμε πρώτη φωτογραφία, δεύτερη κλπ, η αναφορά των ονομάτων είναι με τυχαία σειρά).  Υπήρξαν πολλές συμμετοχές και πολύ διαφορετικές προσεγγίσεις στο θέμα. Επιλέξαμε να φανεί αυτός ο πλούτος κι όχι να κάνουμε μια έκθεση με ομοιογένεια. Πιστεύουμε ότι αυτή η έκθεση θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για τις φίλες και φίλους της φωτογραφίας!

Φωτογράφοι (με τυχαία σειρά)
Φωτεινή Παλιεράκη, Γιώτα Τασιοπούλου, Μιλτιάδης Μαυρόπουλος, Δήμητρα Πατρινέλη, Μάνος Παπαγεωργίου, Αρχοντία Μαδώνη, Μαντώ Λαμπροπούλου, Άννα Παπαχρήστου, Μάνος Καλλιμικράκης, Νίκη Καραγιάννη, Χρήστος Μπάκας, Ρένα Γιαννιουδάκη, Σοφία Τζίμα, Όμηρος Καζανιατόρας, Δημήτρης Γαβριηλίδης, Ράνια Μπαλαχούτη

 

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικούδης
Υπεύθυνος διοργάνωσης: Κώστας Σταμπάνης
Γραμματειακή στήριξη: Έλενα Μάμουνα
Αφίσα: Πέννυ Φραγκάκη, Φωτ. αφίσας: Μπάμπης Ντιρίντης