Φωτογραφίζοντας το Μουσείο

φωτογραφία που συμμετέχει στην έκθεση
· Εκθέσεις · Λάρισα // Δημοσίευση: 20 Μάιος 2022

έκθεση φωτογραφίας του τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών του 4ου ΕΠΑΛ. Λάρισας

Παρουσιάζεται από την Τρίτη 17 Μαΐου 2022 στο Μουσείο Σιτηρών & Αλεύρων, μια έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Φωτογραφίζοντας το Μουσείο», η οποία είναι μέρος των δράσεων +ΕΚΦΡΑΣΗ που υλοποιεί ο τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών του 4ου ΕΠΑΛ. Λάρισας, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στο πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ.». Συνεργαζόμενος φορέας είναι το 2ο Εργαστηριακό Κέντρο και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα για τον πολιτισμό και την παιδεία, το 4ο ΕΠΑΛ επενδύει στην τέχνη. Ο τομέας των Εφαρμοσμένων Τεχνών με τις δράσεις του, ενδυναμώνει τους μαθητές – δημιουργούς που συμμετέχουν προσωπικά και συλλογικά, ενώ με τη διάχυση και την παρουσίασή τους ενισχύει την κοινωνική αλλαγή, καθώς η τέχνη είναι για όλους.

Οι δράσεις υποστηρίχτηκαν ενεργά από τους εκπαιδευτικούς :
Γιάννης Στεφανής – Συντηρητής έργων τέχνης, Έφη Θάνου – Εικαστικός, Μαρία Λαγού – Τεχνολόγος Γραφικών Τεχνών & Εικαστικός, Γιώργος Παπαδημητρίου – Τεχνολόγος Γραφικών Τεχνών, Ελένη Καλαμπαλίκη – Εικαστικός, Περσεφόνη Πανάγου – Διακοσμήτρια.