3 κιλά ευτυχίας

flyer εκδήλωσης
· Εκθέσεις · Ηράκλειο Κρήτης // Δημοσίευση: 21 Mar 2023

ατομική φωτογραφική έκθεση της Άννας Μαραθάκη στο χώρο της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Ηρακλείου

Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Ηρακλείου φιλοξενεί την ατομική φωτογραφική έκθεση της Άννας Μαραθάκη, με θέμα «3 κιλά ευτυχίας», στην αίθουσα τέχνης στον Ημιώροφο της Δουκός Μποφώρ 20.

Η Άννα Μαραθάκη γεννήθηκε στα Χανιά και κατοικεί στο Ηράκλειο Κρήτης τα τελευταία οκτώ χρόνια. Η αγάπη της για τη φωτογραφία ξεκίνησε από τα μαθητικά της χρόνια. Το 2018, τα σεμινάρια της Ε.Φ.Ε. Ηρακλείου τη βοήθησαν να διευρύνει σημαντικά τις γνώσεις της. Η μετέπειτα ενασχόληση της με την αναμνηστική σχολική φωτογράφιση αλλά και τη φροντίδα μικρών παιδιών, της έδωσαν κίνητρο για να εκπαιδευτεί σε ένα πιο ιδιαίτερο και απαιτητικό αντικείμενο, τη φωτογραφία νεογέννητου. Παρακολούθησε και συνεχίζει να παρακολουθεί διαδικτυακά σεμινάρια βρεφικής φωτογράφισης από την Αυστραλία, Αμερική και Καναδά, μιας και η μάθηση δε σταματά ποτέ. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές εκθέσεις και τα έργα της έχουν διακριθεί σε μεγάλο αριθμό εγχώριων και διεθνών φωτογραφικών διαγωνισμών.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023, στις 07:00 μ.μ.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 8 Απριλίου και θα είναι ανοιχτή κάθε Δευτέρα και Τετάρτη και ώρες 07:30μμ-09:30μμ, στο χώρο της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Ηρακλείου,  στην οδό Δουκός Μποφώρ 20, στο Ηράκλειο Κρήτης (84RQ+92 Ηράκλειο).