Photonet Art Nude Workshop

flyer εκδήλωσης
· Workshops · Αθήνα // Δημοσίευση: 22 Mar 2023

Workshop καλλιτεχνικού γυμνού με τον Γιώργο Κούκο στην Αθήνα

Tην πρώτη Κυριακή του ερχόμενου Μαΐου (7/5/23) το Photonet υλοποιεί ένα workshop που φιλοδοξεί να αποτελέσει μια ξεχωριστή ευκαιρία λήψης εικόνων γυμνού!

Το Photonet Art Nude Workshop που ετοίμασε ο Γιώργος Κούκος, ο οποίος φέτος συμπληρώνει μισό αιώνα συνεχούς επαγγελματικής φωτογραφικής ενασχόλησης και τριάντα χρόνια ως δάσκαλος φωτογραφίας, σας προσφέρει μια ανεπανάληπτη ευκαιρία να εμπλουτίσετε το portfolio σας με συναρπαστικές φωτογραφίες γυμνού!

Φωτογραφίστε σε δύο από τα πλατώ του μεγαλύτερου φωτογραφικού studio της πόλης, με ταυτόχρονη παρουσία δύο μοντέλων (άντρα – γυναίκας) με τη βοήθεια του πιο πλήρους και ποικίλου φωτογραφικού εξοπλισμού που μπορείτε να φανταστείτε και με τη χρήση απειράριθμων props που θα υφίστανται διαθέσιμα για να εμπλουτίσουν τη δική σας δημιουργική φαντασία!

Ο Γιώργος Κούκος ασχολείται με τη φωτογραφία επί 50 χρόνια ως επαγγελματίας δημιουργός και 30 ως καθηγητής. Το 1993 άρχισε να συνεργάζεται, ως καθηγητής διαφημιστικής φωτογραφίας, με τη νεοσύστατη σχολή του Ανδρέα Σμαραγδή Blow Up. Κατόπιν συνέχισε να διδάσκει στη Leica Academy, κάνοντας και εκπαιδευτικά ταξίδια, με αυτοκινούμενο, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παράλληλα με τις παραπάνω συνεργασίες, εκπαιδεύει διαρκώς και επαγγελματίες φωτογράφους μέσα από σεμινάρια και εργαστήρια που οργανώνουν οι φωτογραφικοί σύλλογοι της Ελλάδας (σε συνεργασία με ΚΕΚ – ΓΕΣΕΒΕ) ενώ παραδίδει σεμινάρια και σε κλαδικές εκθέσεις φωτογραφίας στην Ελλάδα.

Το Studio Kοukos (Κώστα Βάρναλη 56Γ, Χαλάνδρι – τηλ.: 210 4819006) είναι ένα από τα πληρέστερα και πιο άρτια οργανωμένα studio της Αθήνας: προσβάσιμο και για ΑΜΕΑ (διαθέτει μεγάλο ασανσέρ και WC) έχει έκταση 800τμ (είναι το μεγαλύτερο της Αθήνας) διαθέτει έξι (6) διαφορετικά πλατώ και είναι πλήρως ανακαινισμένο! Διαθέτει φωτιστικά πυρακτώσεως κάθε τύπου και ισχύος (ενδεικτικά: spot, flood, soft, κανόνια, οπτικές ίνες) φωτιστικά HMI, φθορισμού και LED, στούντιο φλας και απεριόριστη δυνατότητα χρήσης διαχυτήρων τόσο για το συνεχή όσο και για το στιγμιαίο φωτισμό.

  • HMEΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΜΑΪΟΥ
  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 5 ΩΡΕΣ 
  • ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 10πμ – 3μμ
  • ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ: ΩΣ 20 ΑΤΟΜΑ (ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ)
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΙΑ DSLR Ή CSC ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΘΩΣ & ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ
  • ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ: ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ ΛΗΨΗΣ
  • ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 65€

Πριν τη συμμετοχή

Οι συμμετέχοντες (-ουσες) μπορούν πριν τη διενέργεια του σεμιναρίου να στείλουν, μέχρι και τη Δευτέρα 1/5/23 στις 5μμ, ένα email στον εισηγητή (στην ηλ. διεύθυνση kukosg@otenet.gr) στο οποίο να περιγράφουν (με τη βοήθεια φωτογραφικών παραδειγμάτων) ακριβώς το ύφος μίας συγκεκριμένης λήψης που θα ήθελαν να επιτύχουν προκειμένου (χωρίς να χαθεί χρόνος κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου) να τους υποδειχθεί πώς να την υλοποιήσουν στην πράξη.

Περισσότερες πληροφορίες για το εργαστήριο μπορείτε να βρείτε παράκατω.
https://www.nexusmedia.gr/photonet-art-nude-workshop/