Παρακαλώ Κάντε Ησυχία

flyer εκδήλωσης
· Εκθέσεις · Θεσσαλονίκη // Δημοσίευση: 22 Mar 2023

ατομική έκθεση φωτογραφίας του Σάββα Κόη στην esp+ gallery στη Θεσσαλονίκη

Την Παρασκευή 24.03.2023 στις 20:00 στην esp+ gallery θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της ΄έκθεσης “Παρακαλώ Κάντε Ησυχία” του Σάββα Κόη.

Η έκθεση αφορά τη νοσηλεία και παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο κοινό! Η φωτογραφική εργασία έχει δημιουργηθεί στο πλαίσιο του εξαποστάσεως προγράμματος e-learning ESP.

Όπως αναφέρει ο Σάββας Κόης στη συνέντευξη που μας παραχώρησε:

“Για κάποιον που δεν ανήκει στο ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό, υπάρχουν τρεις περιπτώσεις για να βρεθεί σε ένα νοσοκομείο, είτε σαν ασθενής, είτε σαν συνοδός είτε σαν επισκέπτης. Έχοντας προσωπικές εμπειρίες και από τις τρεις περιπτώσεις η επιθυμία να δημιουργήσω ένα θέμα σαν αυτό είχε γεννηθεί αρκετά χρόνια πριν, όμως τώρα ένιωσα πιο έτοιμος και σίγουρος για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, ξέροντας ότι θα έχω και την συμβουλευτική υποστήριξη του εξ αποστάσεως προγράμματος της σχολής. Επίσης ήθελα να είναι και κάτι σαν αναγνώριση της πραγματικά δύσκολης προσφοράς του κάθε εργαζόμενου στον χώρο ενός νοσοκομείου, αφού και για αυτούς ο χρόνος έχει ιδιαίτερη σημασία.“

Κείμενο – Επιμέλια Έκθεσης: Μανώλης Σκούφιας

Ποιοι Είμαστε
Η esp+ έχει σαν κύρια δραστηριότητα την παροχή εξειδικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων στη Φωτογραφία και τη Γραφιστική. Αποτέλεσε και αποτελεί την πρώτη σχολή στην Β. Ελλάδα με αποκλειστικό αντικείμενο την εκπαίδευση στις εφαρμοσμένες τέχνες.

Εκτός από την παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων επιπέδου ΙΕΚ, εξ αποστάσεως προγραμμάτων e-learning ESP και σεμιναρίων μας, το ενδιαφέρον μας επεκτείνεται στην διοργάνωση και φιλοξενία διαλέξεων, ομιλιών και εκθέσεων.

Στην esp+ πιστεύουμε ότι η άριστη γνώση του μέσου, η προσαρμοστικότητα στις εξελίξεις της αγοράς και η συστηματική εργασία εξασφαλίζουν την επιτυχία σε κάθε επαγγελματική πορεία. Επιπλέον, στο χώρο των εφαρμοσμένων τεχνών η θεωρητική και η αισθητική καλλιέργεια είναι τα πρόσθετα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν τον καλό επαγγελματία από τον κορυφαίο.