φωτοψυχαγωγική απόδραση στο Πήλιο

· Διάφορα // Δημοσίευση: 23 Mar 2023

φωτοψυχαγωγική απόδραση στο Πήλιο με τους Φωτοερευνητές και την Eλεύθερη Σπουδή Φωτογραφίας

Οι Φωτοερευνητές μαζί με την Eλεύθερη Σπουδή Φωτογραφίας σας προτείνουμε μια φωτοψυχαγωγική απόδραση στο βουνό των Κενταύρων, το Σάββατοκύριακο 01+02 Απριλίου 2023.

Η αναχώρηση με το πούλμαν θα γίνει το Σάββατο 1 Απριλίου, ώρα 07.30 το πρωί από την πλατεία Κοραή του Πειραιά (προαιρετική προσυγκέντρωση στο καφε Γρηγόρης, Καραΐσκου 117, (http://www.gregorys.gr/el-GR/gregorys-stores/peiraeus-karaiskou/) και η επιστροφή στο ιδιο σημείο το βράδυ της Κυριακής 2 Απριλίου κατά τις 21.30•.

Πρώτος μας σταθμός - εκτός των αναγκαίων μικρών στάσεων- θα είναι η κοσμοπολίτικη Πορταριά. Επόμενος προορισμός η υπέροχη κι αγέρωχη Μακρυνίτσα, -το μπαλκόνι του Πηλίου- όπου θα αφιερώσουμε παραπάνω χρόνο για φωτογράφιση. Αργά το απόγευμα η άφιξη στον Βόλο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο κι ελεύθερο πρόγραμμα για βραδυνές φωτο...περιπλανήσεις. Την επόμενη μέρα μετά το πρωϊνό ώρα 09.15 αναχωρούμε για τα Άνω Λεχώνια. Εκεί βρίσκεται η αφετηρία του ιστορικού τραίνου του Βόλου (https://bit.ly/3IymweP) κι όποιος επιθυμεί (με επιπλέον χρέωση 10 ευρώ) επιβιβάζεται για τις Μηλιές. Οι υπόλοιποι συνεχίζουν με το πούλμαν για τον ίδιο προορισμό. Όταν ενωθεί πάλι όλο το γκρουπ μεταβαίνουμε στο διπλανό χωριό, τη Βυζίτσα.

Μετά από μικρή παραμονή ξεκινάμε για τον τελευταίο μας σταθμό την γραφικότατη Τσαγκαράδα. Καθόλη τη διάρκεια της εκδρομής θα δίνονται φωτοσυμβουλές σε ατομικό επίπεδο ενώ πριν από την πρώτη μεγάλη στάση θα υπάρξει μια μικρή εισήγηση για την φωτογράφιση Τοπίου και πριν την άφιξή μας στο ξενοδοχείο μια σύντομη εισήγηση πάνω στη νυχτερινή φωτογραφία.

Με το πέρας της φωτοεξόρμησης θα οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα προβολής των φωτογραφιών, με κριτική συζήτηση όσων εκ των συμμετεχόντων επιθυμούν, στο χώρο της Ελεύθερης Σπουδής Φωτογραφίας (Καραΐσκου 104 & Σωτήρος 3ος όρ.).

Κόστος 90 ε/ατομο που περιλαμβάνει τη διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με τους δημοτικούς φόρους, το πρωινό και τις διαδρομές με το πούλμαν.

Oλοι οι φωτογραφόφιλοι με την παρέα σας, είστε ευπρόσδεκτοι

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας:
Κίμων Αξαόπουλος,
6932305880
kimon@otenet.gr