3ος διαγωνισμός: Photometria Student Awards

flyer εκδήλωσης
· Διαγωνισμοί · Αποτελέσματα · Ιωάννινα // Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2023

ανακοίνωση αποτελεσμάτων του 3ου Photometria Student Awards

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 3ος διαγωνισμός: Photometria Student Awards για το 2023. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν και μοιράστηκαν τις φωτογραφικές τους ιδέες, καθώς επίσης και όσους έσπευσαν να στηρίξουν αυτό το εγχείρημα για ακόμη μία χρονιά.

1o βραβείο

Άρτεμις Γιαννοπούλου, “Seeking”

  • – Εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την esp+
  • – Ψηφιακό ή δια ζώσης σεμινάριο από την Bleach Collective
  • – Ψηφιακό σεμινάριο καθοδήγησης – ολοκλήρωσης ενός φωτογραφικού portfolio με τον Παναγιώτη Παπουτσή (διάρκειας 6 ωρών)
  • – Συμμετοχή στην έκθεση “Student Awards 2023”

Επιπρόσθετα οι Tianjun Li, Νικολέτα Πραμπρόμη, Μαρία Τουλτσινάκη κερδίζουν:

  • – Ψηφιακό σεμινάριο καθοδήγησης – ολοκλήρωσης ενός φωτογραφικού portfolio με τον Παναγιώτη Παπουτσή (διάρκειας 6 ωρών)
  • – Συμμετοχή στην έκθεση “Student Awards 2023”

 

Tianjun Li, “Today, Tomorrow, and the Tales from the Wind”

Μαρία Τουλτσινάκη, “Fallen Memories”

Νικολέτα Πραμπρόμη, «Συναισθήματα»

 


Η έκθεση “Student Awards 2023” των τεσσάρων φωτογράφων που επιλέχθηκαν, θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο της 15ης διοργάνωσης Photometria International Photography Festival, 23 Σεπτεμβρίου με 8 Οκτωβρίου 2023, στο CompArt Factory, Αραβαντινου 6 στα Ιωάννινα.

  

Την παρουσίαση της έκθεσης, θα επιμεληθούν η Ιουλία Λαδογιάννη και ο Τάσος Παπαδόπουλος.
Το φεστιβάλ είναι υπεύθυνο για την παραγωγή των τυπωμάτων των επιλεγμένων φωτογραφικών σειρών.
 


Τα βραβεία

 

1ο Βραβείο:

– Εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την esp+

Μέσω των σπουδών στην ενότητα Creative I του προγράμματος e-learning ESP ο σπουδαστής εισάγεται στις βασικές αρχές σύνθεσης της φωτογραφίας, στην οπτική αντίληψη και την σημειολογία της εικόνας. Στην ενότητα Creative II ο σπουδαστής πραγματοποιεί δύο δικές του ατομικές εργασίες στο τοπίο και το πορτρέτο που αποτελούν το portfolio του και είναι έτσι διαμορφωμένες ώστε να μπορούν να πάρουν μέρος σε ατομικές ή σε ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας. Τα προγράμματα e-learning ESP έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να είναι εξ αποστάσεως αλλά και εξατομικευμένα, με τον σπουδαστή να έχει εβδομαδιαία επαφή με τον διδάσκοντα του μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας της esp+, τηλεδιασκέψεων και email.


– Ψηφιακό ή δια ζώσης σεμινάριο από την Bleach Collective με την Ιουλία Λαδογιάννη (Εικαστικός καλλιτέχνης – Φωτογράφος – Εκπαιδευτής ενηλίκων) και τον Τάσο Παπαδόπουλο (Εικαστικός καλλιτέχνης – Φωτογράφος – Εκπαιδευτής ενηλίκων).

 


– Επιπρόσθετα και για τους 4 διακριθέντες, ψηφιακό σεμινάριο καθοδήγησης – ολοκλήρωσης ενός φωτογραφικού portfolio με τον Παναγιώτη Παπουτσή (διάρκειας 6 ωρών).