Ιωάννης Ξανθόπουλος

flyer εκδήλωσης
· Παρουσιάσεις Φωτογράφων · Λάρισα // Δημοσίευση: 16 Ιαν 2024

παρουσίαση του φωτογραφικού έργου του Ιωάννη Ξανθόπουλου στο Μύλο του Παππά στη Λάρισα

Στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων συναντήσεων, η Φωτογραφική Ομάδα fplus, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Λαρισαίων, φιλοξενεί την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024, και ώρα 19:30, στο Μύλο του Παππά, (1ος όροφος) Γεωργιάδου 53 στη Λάρισα, τον Ιωάννη Ξανθόπουλο, ο οποίος θα παρουσιάσει στο κοινό, τη φωτογραφική του δουλειά.

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.
Είσοδος Ελεύθερη

Ο Ιωάννης Ξανθόπουλος γεννήθηκε στο Κιλκίς το 1970 και μεγάλωσε στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Από το 1994 μένει στην πόλη της Λάρισας, είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.
Είναι στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας και είναι ενεργό μέλος της fplus, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Ν. Λάρισας, των συλλόγων Αγαπάμε Λάρισα και Σ.Ο.Ε.Δ ενώ υπήρξε στο παρελθόν ενεργό μέλος της Ε.Σ.Π.Ε.Λ και Λαρισαϊκής Λέσχης.
Ξεκίνησε να επηρεάζεται από την τέχνη της φωτογραφίας από πολύ μικρή ηλικία, όταν του έκανε δώρο ο πατέρας του μια φωτογραφική μηχανή KODAK (1977) .
Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ερασιτεχνικά στον χώρο του φωτορεπορτάζ στην πόλη της Λάρισας, καλύπτοντας μικρά και μεγάλα γεγονότα (πολιτιστικά, αθλητικά κτλ.) της πόλης.
Έχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις και έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωτογραφίας στην fplus