Γυναικών εικόνες

ασπρόμαυρη φωτογραφία, γυναίκα
· Εκθέσεις · Λάρισα // Δημοσίευση: 02 Mar 2010

έκθεση φωτογραφίας από τη Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας

Η Φωτογραφική  Λέσχη Λάρισας στα πλαίσια της διοργάνωσης “Φωτογραφικές Διατυπώσεις 2010” και σε συνεργασία με το "Θέατρο Τεχνών" Λάρισας σας προσκαλεί στην έκθεση φωτογραφίας, με τίτλο "Γυναικών εικόνες". Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο φουαγιέ του Θεάτρου Τεχνών Λάρισας από τη Δευτέρα 8 έως και την Κυριακή 14 Μαρτίου 2010 στα πλαίσια επίσης του 6ου Αφιερώματος στις Ελληνίδες Κινηματογραφίστριες.

Ο φακός των γυναικών μελών της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας αποκαλύπτει αποχρώσεις και πτυχές της γυναικείας προσωπικότητας.  Εικόνες απρόσμενες, ευαίσθητες και τρυφερές. Εικόνες συγκλονιστικές, αποκαλυπτικές και εύρωστες. Εικόνες με χρώμα και ασπρόμαυρες.  Δυναμικές, διαχρονικές, αιώνιες. Εικόνες αρχέγονα όμορφες, όπως ακριβώς και η ανεξάντλητη γυναικεία φύση.

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας οι κυρίες της Φ.Λ.Λ. μας προσφέρουν μια καταιγιστική εμπειρία, μια επιπλέον αφορμή, για να τιμήσουμε τον πλούτο και τη γοητεία της γυναικείας προσωπικότητας.

Στην έκθεση συμμετέχουν τα μέλη της Φ.Λ.Λ.: Μαρία Γαργάλα, Μαρία Γεροφώτη, Βάσω Γιολδάση, Ελένη Γκισάκη, Νικολέτα Θεοδωροπούλου, Αθανασία Κανιάτσου, Έλενα Λαγαρία, Χριστίνα Λιάκη, Χριστίνα Μπαρμπή, Σοφία Οτατζόγλου, Άννα Μαρία Cooper – Παρασκευά, Βασιλική Σακούλη, Ξανθή Σταμάτη, Βάγια Στάμου και Έλενα Στεφανίδου.

Τα εγκαίνια θα γίνουν την Δευτέρα 8 Μαρτίου στις 20.30μμ.

Επιμέλεια: Φώτης Νατσιούλης - Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας