Ονειρούπολη το χωριό του Αη Βασίλη - Δράμα ... η Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων

λογότυπο φορέα
· Διαγωνισμοί · Ελληνικοί · Δράμα // Δημοσίευση: 31 Δεκ 2010

4ος Φωτογραφικός Διαγωνισμός από το Δήμο Δράμας

Ο Δήμος Δράμας σας καλεί στο μεγάλο 4ο Φωτογραφικό Διαγωνισμό με θέμα: «ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ - Δράμα ... η Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων». Το φωτογραφικό σας ταξίδι ξεκινά από 3 Δεκεμβρίου 2010 έως 2 Ιανουαρίου 2011

Ανακαλύψτε την μαγεία των Χριστουγέννων ... Ανακαλύψτε τα χρώματα και τα «αρώματα» της ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ.
Ακουμπήστε τα χαμόγελα των παιδιών όταν ξεχνιούνται στην αγκαλιά του Ταρανδούλη και του Χιονούλη.

Αγγίξτε με τον φωτογραφικό φακό σας τα μεγάλα γλυκά μάτια όλων των παιδιών που με αγωνία περιμένουν την συνέχεια του παραμυθιού...

Το χωριό του Αη Βασίλη περιμένει ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους από της 3 Δεκεμβρίου 2010 έως και της 2 Ιανουαρίου 2011.

Η Ονειρούπολη είναι ένα μικρό χριστουγεννιάτικο χωριό που δημιουργήθηκε στο κέντρο της πόλης. Φέτος θα λειτουργήσει για πέμπτη χρονιά. Εκτός της κεντρικής πλατείας όπου θα υπάρχει το παγοδρόμιο, η φάτνη και το μεγάλο δέντρο ο κύριος όγκος των δράσεων επεκτείνεται στον πανέμορφο Δημοτικό μας Κήπο. Τα σχέδιά μας είναι μεγαλύτερα και εντυπωσιακότερα.

Η Δράμα είναι όμορφη τα Χριστούγεννα και η κάθε γωνιά της είναι μια πρόκληση.

Ανακαλύψτε την ... Φωτογραφίστε την.

Όροι Διαγωνισμού:

 • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι με εξαίρεση τους υπαλλήλους του Δήμου Δράμας και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής της Ονειρούπολης.
 • Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με απεριόριστο αριθμό φωτογραφιών
 • Τελευταία ημερομηνία για την υποβολή των έργων ορίζεται τη 14η Ιανουαρίου 2011. Η ημερομηνία αποδεικνύεται από την σφραγίδα του ταχυδρομείου. Ο φάκελος με τις φωτογραφίες θα αποστέλλεται στην διεύθυνση ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Δράμας, Βερμίου 2 & 1ης Ιουλίου γωνία (3ος όροφος), Τ.Κ. 66 100 Δράμα, με την υποσημείωση «Για το Διαγωνισμό Φωτογραφίας Ονειρούπολη το χωριό του Αη Βασίλη»
 • Κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει μαζί με τις φωτογραφίες του να αποστέλλει και τα στοιχεία του : ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο σταθερό – κινητό.
 • Οι φωτογραφίες θα πρέπει να σταλούν τυπωμένες σε χαρτί διαστάσεων τουλάχιστον 13Χ18 εκατοστά έως και 20Χ30 εκατοστά η κάθε μία. Εάν είναι δυνατόν οι φωτογραφίες να σταλούν και σε ψηφιακή μορφή σε αρχεία ΤΙFF ή JPEG με σχετικά υψηλή ανάλυση.
 • Αποκλείονται οι φωτογραφίες που έχουν υποστεί ηλεκτρονική επεξεργασία
 • Κάθε φωτογραφία θα πρέπει στο πίσω μέρος της να έχει τα στοιχεία του δημιουργού της.
 • Οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν για την προβολή της Δράμας και της Ονειρούπολης από τον Δήμο Δράμας, σε οποιοδήποτε μέσο και με οποιοδήποτε τρόπο στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό χωρίς να θεμελιώνεται δικαίωμα άλλης αμοιβής του συμμετέχοντος.
 • Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από δύο επαγγελματίες φωτογράφους, έναν ζωγράφο, έναν εκπρόσωπο του Δήμου Δράμας και έναν εκπρόσωπο της οργανωτικής επιτροπής της Ονειρούπολης. H απόφαση της επιτροπής θα είναι αμετάκλητη και δεν επιδέχεται καμία ένσταση, αντίρρηση ή άλλη διεκδίκηση.
 • Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή θα συμμετέχουν σε ειδική φωτογραφική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Δράμας. Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί αργότερα σε όλους τους συμμετέχοντες.
 • Τα μεγάλα βραβεία του Δήμου Δράμας θα είναι τρία στον αριθμό και θα ανακοινωθούν στην τελετή έναρξης της Ονειρούπολης.
 • Ο εκπρόσωπος του Δήμου Δράμας και ο εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής της Ονειρούπολης θα κρίνει εάν εκδοθεί ειδικό πολυτελές λεύκωμα με επιλογή φωτογραφιών και πλήρη λίστα συμμετεχόντων.
 • Αναμνηστικό συμμετοχής θα απονεμηθεί σε όλους όσους θα αποστείλουν φωτογραφίες.
 • Ο Δήμος Δράμας διατηρεί το δικαίωμα σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή να ανακαλέσει τον διαγωνισμό, να παρατείνει ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες του.
 • Η συμμετοχή στον διαγωνισμό σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω αναγραφόμενων όρων.

Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 25210 31999, 2521350692 και στο e-mail graftyp1@otenet.gr